Klaar voor de grootste verandering van je leven?

Een nieuwe jij, stralend en vol zelfvertrouwen. Zie je het al voor je? Het 1 op 1 Dieet draait niet alleen om gewichtsverlies, maar om een compleet nieuw hoofdstuk in jouw leven. Sta je op het punt om voorgoed afscheid te nemen van deze versie van jezelf? En wil je weer lekker in je vel zitten?

Jaarlijks helpen onze consulenten zo’n 30.000 mensen hun persoonlijke doel te bereiken én te behouden. It’s your time to shine!

Ervarigsverhalen

Bea: ‘Ik kan weer doen wat ik wil en ik geniet weer van het leven!’

Ervaringsverhalen

Bea: ‘Ik kan weer doen wat ik wil en ik geniet weer van het leven!’

Bea (58) was eerder veel afgevallen, maar door de overgang, stoppen met rok ...

Frank: 'Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam'

Ervaringsverhalen

Frank: 'Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam'

Er werd al vaker tegen Frank (25) gezegd dat hij moest afvallen, maar dat d ...

Cindy: ‘Ik wilde naar een gezond BMI voor mezelf en mijn kinderen’

Ervaringsverhalen

Cindy: ‘Ik wilde naar een gezond BMI voor mezelf en mijn kinderen’

Cindy (36) was vroeger al het 'vollere meisje van de klas' en met haar baan ...

Waarom kiezen voor Het 1 op 1 Dieet?

Bij Het 1 op 1 Dieet begrijpen we dat ieder mens uniek is. Dat geldt ook voor onze aanpak. Onder begeleiding van een deskundige consulent naar jouw keuze, helpen we je afvallen én op gewicht te blijven. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Dit doen we met behulp van uitgebalanceerde maaltijdproducten en een flexibel Stappenplan dat aan te passen is aan jouw leefstijl. Dit helpt jou elke dag met wat je kunt eten. Samen met je consulent werk je net als Patricia, Brian en Bea op je eigen tempo toe naar jouw doel. Meer info nodig? Hier lees je meer over ons dieet. Nu al klaar voor de verandering van je leven?

Vind hier direct jouw consulent
Consulent worden: iets voor jou?

Consulent worden: iets voor jou?

Als gevolg van een toename van mensen met overgewicht en de vraag naar Het 1 op 1 Dieet, zijn we continu op zoek naar nieuwe, ondernemende consulenten. Met veel consulenten kunnen we ook veel meer mensen helpen naar een gezond(er) gewicht.

Consulent worden: iets voor jou?

Neem een kijkje op onze speciale website consulent-worden.nu en wellicht ontdek je dat het consulentschap bij jou past. Het is één van de leukste en meest dankbare beroepen in Nederland!

Nieuwsgierig? Klik dan hier.

BMI

Check hier of je een gezond gewicht hebt.

26

BMI

Je hebt een gezond gewicht. Probeer je gewicht op peil te houden door gezonde voeding en voldoende beweging.
Je hebt ondergewicht. Dit kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Probeer aan te komen door regelmatig te eten.
Overgewicht of neiging tot overgewicht. Nog geen verhoogd risico, maar de gevarenzone komt in beeld. Let op je voeding en ga meer bewegen.
Ernstig overgewicht (obesitas). Dit levert risico's op voor je gezondheid. De 1 op 1 Dieet consulent kan je helpen bij het afvallen.
Mis niets en ontvang ook regelmatig recepten, ervaringsverhalen en tips.
>

Het 1 op 1 Dieet ondersteunt onderzoek aan het Erasmus MC en Maastricht University. Bij Erasmus MC worden patiënten met diabetes type 2 persoonlijk begeleid met behulp van een dieet app ("U-diet"). Maastricht University doet onderzoek naar de effecten van kunstmatige zoetstoffen voor gewichtsbehoud.

null     null

Het 1 op 1 Dieet is bestuurslid van de TDMR Europe. Dit betekent dat wij participeren in het beleidsproces rondom de Total Diet & Meal Replacements producten binnen de Europese wet- en regelgeving.

null