Ben jij gek?

Van copywriting en video editing?

Dan zoeken we jou! Allround copywriter/editor m/v
38 uur per week in Amersfoort

We zoeken een nieuwe collega

‘We’ dat is The 1:1 Diet (sinds 2020 de nieuwe merknaam van Cambridge Weight Plan). Een mooi bedrijf in Amersfoort met leuke en enthousiaste mensen. En meer dan 400 consulenten in Nederland en België.

Binnen de afdeling Marcom is een lege plek ontstaan voor een copywriter met een passie voor het editen van video’s. Je schrijft vlotte, catchy teksten voor online en offline, je denkt graag mee als het gaat om nieuwe campagnes, korte acties, toffe oneliners en ga zo maar door. Je vindt het leuk om consulenten in opleiding te interviewen en op basis daarvan een tekst met de juiste SEO woorden te maken die goed scoort bij Google. Je bent een kei in het schrijven van leuke e-mails voor onze marketing automation. Je zet samen met een collega kookvideo’s in elkaar en draait je handen niet om voor het maken van een lekkere vlotte video aan de hand van ingeleverde vlogs. Bij Marcom doen we veel dingen samen, dus je brainstormt over social posts, kijkt mee met teksten, denkt mee over nieuwe concepten en houdt er ook van om even onderuitgezakt met elkaar een bakkie te doen


Wie ben jij?

Wie ben jij?

Je bent creatief met tekst en beeld. Je houdt van tekstschrijven (zowel online als offline), mag graag brainstormen als er nieuwe ideeën nodig zijn en krijgt geen genoeg van het editen van vlogvideo’s en kookvideo’s. Je hoeft geen jaren en jaren ervaring te hebben, maar je moet wel een soort vakidioot zijn.

Wie ben jij?

Zoek jij een leuke plek waar je je creatieve ei kwijt kunt? Dan zou dat zo maar ‘ns in ons Marcom nest kunnen zijn. Lijkt het je wat? Go for it! Stuur ons een leuke kennismaking. Dat mag een filmpje zijn, maar ook een mailtje. Heb je een ander leuk idee om jezelf voor te stellen? We laten ons graag verrassen! Wel fijn als je je CV erbij doet! Je kunt je kennismaking en CV sturen naar Rogier Pijlman (manager Marcom) via rpijlman@1op1dieet.nl. Wil je nog meer weten voordat je je gaat voorstellen? Stuur dan een mailtje naar Rogier of bel hem via 033 455 32 37.