Hoe Het 1 op 1 Dieet werkt

Kies je eigen consulent, hou je aan je plan en bestel de producten die je nodig hebt. Ready, set… go!

Hoe Het 1 op 1 dieet werkt

Kies je eigen consulent, hou je aan je plan en bestel de producten die je nodig hebt. Ready, set… go!

People

Zoek een consulent die bij jou past

Vul de voor jou van toepassing zijnde selectiemogelijkheden aan en klik op zoek. Je kunt de profielen bekijken en lezen hoe andere cliënten het 1 op 1 dieet en de begeleiding hebben ervaren. Je vindt vanzelf iemand die bij jou past. Wil je meer weten voordat je een afspraak maakt? Bel, whatsapp, sms of e-mail!

Zo’n eerste kennismaking kan spannend zijn. Don’t worry. Tijdens je intake bespreek je met je consulent The 1:1 Diet Stappenplan en bepalen jullie samen in welke stap je het beste kunt beginnen. Snel starten? Je consulent heeft producten direct op voorraad; bij online bestellingen is de levertijd ca. 2 werkdagen.

Je hebt contact met je consulent op afgesproken tijden. Als je een ‘moeilijk’ moment hebt kun je ook altijd contact met hem of haar opnemen. Zo groeit er een vertrouwensband, waarop je altijd kunt terugvallen. Al onze consulenten zijn gecertificeerd en hebben een gedegen training gevolgd op het hoofdkantoor. Omwille van het belang dat we hechten aan een juiste begeleiding zijn onze The 1:1 Diet maaltijden en producten uitsluitend via 1 op 1 begeleiding te verkrijgen.

Products

Volwaardige maaltijden om je in balans te houden

The 1:1 Diet maaltijden zijn door voedingsdeskundigen onderzocht en getest om er zeker van te zijn dat je tijdens het afvallen alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De maaltijden zijn niet alleen effectief, ze zijn nog lekker ook.

Keuze uit shakes, soepen, snacks, pap, rijst, couscous, pasta’s, smoothies, repen… Een groot aanbod met regelmatig nieuwe producten, ook geschikt voor diverse allergieën en intoleranties. Check onze speciale info hierover.

De maaltijden zijn er al vanaf € 2,90. Voordat je aan The 1:1 Diet kunt beginnen heb je een intake met je consulent. Check de betreffende consulentpagina voor de intakekosten. Zolang je bezig bent met Het Stappenplan en The 1:1 Diet maaltijden afneemt is de begeleiding door een consulent gratis. Geen ongezonde snacks halen is natuurlijk ook lekker voor je portemonnee. 😉

Plan

Smakelijke alternatieven

Je kunt kiezen uit meerdere maaltijden die verantwoord, uitgebalanceerd en lekker zijn. De meeste mensen die aan Het 1 op 1 Dieet beginnen starten in Stap 1 van Het Stappenplan. Hoe makkelijk; je hoeft geen calorieën te tellen. Hoe verder je komt in Het Stappenplan, hoe meer The 1:1 Diet maaltijden plaatsmaken voor ‘gewone’ voeding. Zo leer je geleidelijk om gezond en lekker te eten zonder aan te komen. Water drinken is belangrijk. Drink zo’n 2,5 liter water per dag, inclusief zwarte koffie en/of thee zonder suiker. Dit is naast het water dat je gebruikt om The 1:1 Diet maaltijden klaar te maken. Benieuwd naar wat leuke recepten?

Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft z’n eigen doelen, uitdagingen en relatie met voeding. Je consulent helpt om Het Stappenplan voor jou op maat te maken. Dit maakt je kans op succesvol afvallen groter.

Met een op maat gemaakt Stappenplan en de steun van je eigen consulent ga je je lifestyle veranderen. Zit ’t een keertje tegen? Dan weet je bij wie je moet zijn! Zo wordt het makkelijker voor jou om niet terug te vallen in je oude gewoontes.

Het werkt echt!

Het werkt. Echt!
Benieuwd wat onze cliënten ervan vinden? Klik dan op de button hieronder.