Hoe Het 1 op 1 Dieet werkt

Kies je eigen consulent, hou je aan je plan en bestel de producten die je nodig hebt. Ready, set… go!

Hoe Het 1 op 1 dieet werkt

Kies je eigen consulent, hou je aan je plan en bestel de producten die je nodig hebt. Ready, set… go!

People

Zoek een consulent bij jou in de buurt

Vul je postcode in voor alle consulenten bij jou in de buurt. Je kunt de profielen bekijken en lezen hoe andere cliënten het dieet en de begeleiding hebben ervaren. Je vindt vanzelf iemand die bij jou past. Wil je meer weten voordat je een afspraak maakt? Bel, whatsapp, sms of e-mail!

Zo’n eerste ontmoeting kan spannend zijn. Don’t worry! Tijdens je kennismakingsgesprek neemt de consulent je lengte en gewicht op. Daarna worden de mogelijkheden van Het 1 op 1 Dieet besproken, waarbij jullie samen bepalen in welke stap je het beste kunt beginnen. Wil je meteen starten? Dat kan! Je kunt meteen je producten voor de eerste week meenemen.

Je ziet je consulent in principe elke week. Als je wil, kun je buiten de wekelijkse afspraak om natuurlijk ook contact met elkaar hebben voor net dat beetje extra support. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch of via social media. Je consulent is er namelijk om jou te steunen en kan je op deze manier helpen op het juiste spoor te blijven. Juist wanneer je ’t even moeilijk hebt.

Products

Volwaardige maaltijden om je in balans te houden

The 1:1 Diet maaltijden zijn door voedingsdeskundigen onderzocht en getest om er zeker van te zijn dat je tijdens het afvallen alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De maaltijden zijn niet alleen effectief, ze zijn nog lekker ook.

Keuze uit shakes, soepen, snacks, pap, rijst, couscous, pasta’s, smoothies, repen… Een groot aanbod met regelmatig nieuwe producten, ook geschikt voor diverse allergieën en intoleranties. Check onze speciale info hierover.

De maaltijden zijn er al vanaf € 2,65. Voordat je aan The 1:1 Diet kunt beginnen heb je een intake bij je consulent. Check de betreffende consulentpagina voor de intakekosten. Zolang je bezig bent met Het Stappenplan en The 1:1 Diet maaltijden afneemt is de begeleiding door een consulent gratis. Geen ongezonde snacks halen is natuurlijk ook lekker voor je portemonnee. 😉

Plan

Smakelijke alternatieven

Je kunt kiezen uit meerdere maaltijden die verantwoord, uitgebalanceerd en lekker zijn. De meeste mensen die aan Het 1 op 1 Dieet beginnen starten in Stap 1 van Het Stappenplan. Hoe makkelijk; je hoeft geen calorieën te tellen. Hoe verder je komt in Het Stappenplan, hoe meer The 1:1 Diet maaltijden plaatsmaken voor ‘gewone’ voeding. Zo leer je geleidelijk om gezond en lekker te eten zonder aan te komen. Water drinken is belangrijk. Drink zo’n 2,5 liter water per dag, inclusief zwarte koffie en/of thee zonder suiker. Dit is naast het water dat je gebruikt om The 1:1 Diet maaltijden klaar te maken. Benieuwd naar wat leuke recepten?

Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft z’n eigen doelen, uitdagingen en relatie met voeding. Je consulent helpt om Het Stappenplan voor jou op maat te maken. Dit maakt je kans op succesvol afvallen groter.

Met een op maat gemaakt Stappenplan en de steun van je eigen consulent ga je je lifestyle veranderen. Zit ’t een keertje tegen? Dan weet je bij wie je moet zijn! Zo wordt het makkelijker voor jou om niet terug te vallen in je oude gewoontes.

Het werkt echt!

We hebben tientallen klinische onderzoeken gedaan die dit bewijzen. Het werkt. Echt!

Lees ervaringsverhalen