Gezocht: managementassistent voor bepaalde tijd

Gezocht: managementassistent voor bepaalde tijd

Hoi! Wij zijn op zoek naar een fulltime managementassistent voor de periode van 1 december 2020 tot en met 31 mei 2021, die ons tijdens het zwangerschapsverlof van een andere collega kan bijstaan en misschien ben jij wel diegene waar we naar op zoek zijn!

Gezocht: managementassistent voor bepaalde tijd

Wie zijn wij?
The 1:1 Diet helpt mensen om af te vallen en tevens weer gezond (en smakelijk) te leren eten, zodat je op je streefgewicht blijft. Dit doen we door 1 op 1 begeleiding. Vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort ondersteunen we zo’n 400 consulenten, zodat zij hun werk goed kunnen doen.

Over jou
Dat je de ins en outs van Office 365 kent, is natuurlijk een gegeven. Daarnaast ben je handig met agendabeheer en stroomt initiatief nemen door je bloed. Improviseren is geen probleem en je durft nog lol te hebben ook.

Wat je bij ons gaat doen?
Je maakt deel uit van het team dat bestaat uit managementassistenten en regiomanagers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor deze consulenten, onze 4 regiomanagers, (toekomstige) cliënten en de collega’s op het hoofdkantoor in Amersfoort. Je weet precies bij wie je moet zijn om iemand snel te kunnen helpen.

Je weet hoe je iedereen op een fijne manier te woord kunt staan, of dat nu aan de receptie, telefonisch of per mail is. Hoe dan ook, jij zorgt voor een top ondersteuning van de regiomanager, zodat hij of zij zorgeloos aan het werk kan. Plannen en organiseren zijn immers een soort tweede natuur en werken in teamverband geeft jou en anderen energie.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand in de omgeving van Amersfoort en het zou al helemaal mooi zijn, als je al een jaartje of 3 ervaring hebt in een soortgelijke functie. En als je positief bent ingesteld en gevoel voor humor hebt, pas je prima in ons team.

Wat wij bieden?
Laten we beginnen met wat er bij je werk hoort. Een marktconform salaris, laptop van de zaak, een informele werksfeer, een uitgebreide lunch met de rest van je collega’s en het feit dat jouw weekend begint op vrijdag om 15.00 uur.

Heb jij net zoveel interesse in deze baan als wij in jou als nieuwe collega? Dan neem ik graag contact met je op! Mijn naam is Debbie en ik ben zowel officemanager als directiesecretaresse. Stuur een korte motivatie met je CV naar Debbie Bakker (dbakker@1op1dieet.nl o.v.v. ‘sollicitatie managementassistent’). Op het moment dat jouw mail bij ons binnenkomt ben ik met vakantie, maar ik beloof je dat ik direct na mijn vakantie zal reageren op je sollicitatie. Dit zal in week 38 plaatsvinden.

Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust telefonisch contact op via 033 – 455 32 37 of stuur een mailtje naar info@1op1dieet.nl. Mijn collega’s staan altijd voor je klaar.

Hopelijk zien we elkaar snel!