Een gezonde levensstijl als missie

The 1:1 Diet bestaat uit een geweldige, gepassioneerde en deskundige groep mensen die ondersteuning, flexibele eetplannen en zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijden biedt die anderen helpen hun doel te bereiken. Of dat nu gewichtsverlies of gewichtsbehoud is. Onze consulenten bieden unieke 1 op 1 begeleiding. Dat is iets waar we trots op zijn.
We zijn sinds 1997 de distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. De Engelse voedingsdeskundige Dr. Alan Howard is de grondlegger van ons dieet en medeoprichter van The International Journal of Obesity. Nog altijd participeert The 1:1 Diet in internationaal medisch-wetenschappelijk onderzoek. Hierbij worden The 1:1 Diet maaltijden gebruikt als interventiemethode bij overgewicht, in relatie tot onder meer gewrichtsproblemen, slaapapneu en diabetes type 2.

Cambridge Weight Plan Ltd (United Kingdom) / The 1:1 Diet participeert in de volgende medisch-wetenschappelijk onderzoeken door middel van productsponsoring:

• Stockholm (Karolinska Institutet): VLCD versus conventionele zorg (sleep apnoea)
• Kopenhagen (Fredriksberg hospital): Inzet MRP voor gewichtsbehoud (ostheoarthritis)
• Glasgow (University of Glasgow): DiRECT study (Diabetes REmission Clinical Trial) i.s.m Diabetes UK
• Maastricht (Maastricht University): PREVIEW. Grootschalig, internationaal onderzoek naar preventie van pre-diabetes type 2

Werknemers geven een korte quote over zichzelf van Het 1 op 1 Dieet
Margareth Beekmans
Door consulenten zelf op te leiden en te certificeren bewaken we de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze trainingen zijn gestoeld op een inmiddels jarenlange praktijkervaring. We weten wat er speelt en wat er nodig is. Dat koppelen we aan de kennis en vaardigheden die onze consulenten nodig hebben voor een professionele begeleiding.

Margareth Beekmans, Regiomanager

>