Afvallen en op gewicht blijven met persoonlijke begeleiding

De vakantieperiode is weer voorbij! Was het voor jou moeilijk om de verleidingen te weerstaan de afgelopen weken en wil je op een gezonde manier afvallen en afscheid nemen van je vakantiekilo’s? Of ben je weer toe aan ritme en regelmaat? Nu is het dé tijd om te werken aan een gezonde leefstijl voor nu en later!

Met The 1:1 Diet gaat het je lukken om weer met een gezond gewicht en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan, wat je doel ook is of hoeveel kilo je ook kwijt wilt. We weten dat afvallen niet altijd makkelijk is, maar met de persoonlijke begeleiding van jouw consulent krijg je altijd de extra motivatie en steun, juist op de momenten waarop je het zo nodig hebt. Kijk maar naar Zita en haar consulent Claudia! Verderop lees je hun succesverhaal. Persoonlijke begeleiding bij het afvallen: dát is de kracht van Het 1 op 1 Dieet.

Afvallen doen we samen

Met ons dieet sta je er niet alleen voor. Natuurlijk ben jij degene die de kilo’s kwijtraakt, maar je consulent is er speciaal voor jou om je te begeleiden bij het afvallen. Jouw steun en toeverlaat, jouw stok achter de deur.

Je kiest zelf een consulent bij jou in de buurt, die bij jou past en waarmee je op afgesproken tijden contact hebt. Is het voor jou niet mogelijk om naar de praktijk te gaan, dan is het bij veel consulenten ook mogelijk om online begeleiding te krijgen! Al onze consulenten zijn gecertificeerd en hebben opleidingen gevolgd op ons hoofdkantoor. En wat ook fijn is: de meeste van onze consulenten zijn ervaringsdeskundigen en weten dus heel goed hoe jij je voelt en waar je tegenaan kunt lopen.

Wil je nú aan de slag om te werken aan een nieuwe, gezonde leefstijl? 

Het succesverhaal van Zita en Claudia

Toen Zita werd geconfronteerd met haar uiterlijk door haar kinderen, wist ze dat er iets moest veranderen. Nu gaat ze iedere week naar haar consulent Claudia en heeft ze bijna haar ideale gewicht bereikt!
‘Ik voel me nu veel energieker en fijner en ben blij dat Claudia ervoor heeft gezorgd dat ik niet heb opgegeven. Ik wil mijn doel behalen!’

Benieuwd naar het hele verhaal van Zita en de begeleiding van haar consulent Claudia?