Pas jij nog niet in je zomerse outfit?

We helpen je graag, want afvallen doen we samen!

 

Wil jij graag afvallen voor de zomer?

Met de succesformule van The 1:1 Diet val je niet alleen af, maar leer je ook hoe je jouw ideale gewicht kunt behouden. Of het nu gaat om een paar kilo, of een veelvoud daarvan. Je krijgt 1 op 1 begeleiding van een consulent naar jouw keuze. This is the one, hét dieet dat ook voor jou kan werken. Dan pas jij straks weer in je zomerse outfit en kun je blij, energiek en vol zelfvertrouwen van de zon genieten!

Met onze 3 P’s ben jij er straks klaar voor!

People

People

Bij The 1:1 Diet heb je intensief contact met jouw eigen consulent die 1 op 1 begeleiding biedt. Zo sta je er nooit alleen voor en krijg je altijd extra support, motivatie en tips. Je hebt altijd iemand om op terug te. Je consulent is er voor je, want afvallen hoef je niet alleen te doen. Dat doen we samen!

Product

Product

Naast voeding uit de reguliere groepen, zoals zuivel, groente en fruit, maak je gebruik van producten van The 1:1 Diet. Ook hebben we lactose- en glutenvrije producten.

Plan

Plan

Door een op maat gemaakt Stappenplan wordt een dieet voor jou op maat gemaakt. Stap voor stap, letterlijk, krijg je zo meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen dat gewicht er definitief af te krijgen én te houden.

BMI

Check hier of je een gezond gewicht hebt.

26

BMI

Je hebt een gezond gewicht. Probeer je gewicht op peil te houden door gezonde voeding en voldoende beweging.
Je hebt ondergewicht. Dit kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Probeer aan te komen door regelmatig te eten.
Overgewicht of neiging tot overgewicht. Nog geen verhoogd risico, maar de gevarenzone komt in beeld. Let op je voeding en ga meer bewegen.
Ernstig overgewicht (obesitas). Dit levert risico's op voor je gezondheid. The 1:1 Diet consulent kan je helpen bij het afvallen.

The 1:1 Diet biedt ook online begeleiding aan!

Kun of wil je liever niet naar de praktijk van je consulent komen? Dan is online begeleiding ook mogelijk. We gebruiken hier een platform voor dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

We helpen je graag, want afvallen doen we samen

Niet alleen ons dieet is flexibel, de manier van 1 op 1 begeleiding is dat ook. Maatwerk, afgestemd op jouw wensen en doelen!

Lees meer