Iedere overwinning start met de beslissing om te beginnen!

Ben jij klaar met dat overtollige gewicht en wil je graag verder leven in een gezond lichaam waarin jij je lekker voelt?

Mijn naam is Amy en ik begeleid jou heel graag in het proces van gewichtsverlies en alles wat daarbij komt kijken. Afvallen gaat namelijk niet alleen om een lager cijfer op de weegschaal, maar is ook een fase van bewustwording. Ik ondersteun jou bij het reflecteren op je oude eetgewoontes en waar deze vandaan komen en samen ontdekken we welke nieuwe levensstijl die het beste bij jou past. Dit doe ik met veel enthousiasme, omdat ik begrijp hoe jij je voelt.

Met succes heb ik Het Stappenplan van The 1:1 Diet doorlopen en ik heb er zoveel voor teruggekregen. Benieuwd naar mijn verhaal? Klik dan hier of vraag ernaar in mijn praktijk!

Na het intakegesprek ga jij onder mijn begeleiding aan de slag met één van de stappen, passend bij jouw wensen en doelen. Wij zien elkaar wekelijks terug tijdens het weegmoment, waarbij je het behaalde resultaat van je harde werken terugziet. We bespreken hoe het de afgelopen week is gegaan, waar je tegenaan loopt en wat juist goed gaat. Het allerbelangrijkste gevoel dat ik je wil meegeven is dat je er niet alleen voor staat, want afvallen, dat doen we samen!

Ik hecht enorm veel waarde aan de fase na jouw gewichtsverlies. Want, hoe gaan we nu zorgen dat je op gewicht blijft? Ik bied je daarin graag de juiste handvatten aan. Die begeleiding is bij een goed doorlopen traject kosteloos. Maak er alsjeblieft gebruik van!

Wat kun je in mijn praktijk verwachten?

- Eerlijk en kundig advies
- Enthousiaste ondersteuning
- Wekelijks wegen op een professionele weegschaal (inclusief inzage weeggegevens via eigen online account)
- Genoeg en gratis parkeergelegenheid rondom de praktijk, gelegen in Den Bosch Noord (afslag Den Bosch Maaspoort)
- Wachtruimte voor een lekker kopje thee of koffie
- Gratis cliëntmap met alle informatie die je nodig hebt tijdens het volgen van The 1:1 Diet
- Gratis begeleiding tijdens het volgen van The 1:1 Diet
- Gratis begeleiding na het behalen van jouw streefgewicht bij een goed doorlopen traject

Ben je er klaar voor om de rest van je nieuwe leven te leiden?

Vul dan het formulier hieronder in om een afspraak te maken of om meer informatie te verkrijgen. Je kunt ook bellen of WhatsAppen naar 06 24 70 25 08 óf een e-mail sturen naar info@slankerdenbosch.nl

Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Tot snel!
Amy

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *