Het 1 op 1 Dieet in Zuna met Andrea

Welkom op de consulentpagina van The 1:1 Diet met Andrea! Mijn naam is Andrea Pijffers en ik ben The 1:1 Diet consulent. Vanuit mijn afslankstudio voor afvallen en gewichtsbeheersing in Zuna, gelegen tussen Rijssen en Nijverdal, begeleid ik cliënten naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik werk samen met Lilian Brinkman en Majella Broekman, die eveneens The 1:1 Diet consulent zijn. Wil jij ook mijn hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@la-sensaz.nl Bellen of een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook naar telefoonnummer 06-23965720.


Succesvol afvallen bij The 1:1 Diet met Andrea

Als consulent help ik cliënten om hun ideale gewicht te bereiken met behulp van mijn persoonlijke begeleiding en The 1:1 Diet Stappenplan. Ik ben zelf succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet en als ervaringsdeskundige weet ik heel goed hoe vervelend het kan zijn als je niet lekker in je vel zit en wat er allemaal komt kijken bij het hele proces van afvallen en op gewicht blijven. Nadat ik zelf mijn streefgewicht had bereikt, ben ik me een stuk bewuster geworden van gezonde voeding en voelde ik me veel energieker en zelfverzekerder. Ik wilde mijn positieve ervaringen met The 1:1 Diet graag delen met anderen en daarom ben ik gestart als consulent. Vanuit mijn afslankpraktijk heb ik al vele cliënten mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik ben jouw persoonlijke coach en jouw ‘stok achter de deur’ tijdens de momenten dat je het extra nodig hebt. Ik ben er om jou te motiveren en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk jouw doel gaat behalen; jouw ideale gewicht. Je staat er dus niet alleen voor, samen gaat het zeker lukken!

Stap voor stap naar een gezond gewicht

Succesvol afvallen en op gewicht blijven is maatwerk. The 1:1 Diet Stappenplan is een dieet dat specifiek op jou is afgestemd. Het Stappenplan biedt een breed assortiment aan maaltijdvervangers in de vorm van shakes, repen en soepen. Bij de start van het dieet ontvang je een cliëntmap waarin duidelijk staat beschreven wat je op welk moment mag eten, zodat je duidelijke kaders hebt in je eetpatroon. Op deze manier word je je stap voor stap bewuster van gezonde voeding en werk je toe naar een gezonde levensstijl. Tijdens het intakegesprek stel ik samen met jou een plan op en kijken we wat het beste bij jou past. Zo gaan we ervoor zorgen dat jij snel jouw streefgewicht zal behalen én kan behouden. Ik help je er graag bij!

Wil je weer kunnen stralen en je zelfverzekerd voelen? Neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-23965720 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar info@la-sensaz.nl

Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn afslankpraktijk!

Hartelijke groet, Andrea
Het 1 op 1 Dieet in Zuna

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Persoonlijke video