Het 1 op 1 Dieet in Dedemsvaart met Anneke

The 1:1 Diet met Anneke

Welkom op mijn pagina, wat leuk dat je me hebt gevonden! Ik ben Anneke en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Dedemsvaart. Zelf weet ik wat het is om overgewicht te hebben en hoe groot de invloed hiervan kan zijn op je dagelijks leven. Na veel verschillende dieetpogingen te hebben gedaan, ben ik in aanraking gekomen met The 1:1 Diet. Ik ben kort daarna gestart met het dieet en niet alleen ben ik succesvol afgevallen, maar ook ben ik nog steeds mooi op gewicht gebleven. Ik ben zo enthousiast geworden over het dieet, dat ik heb besloten om te starten als consulent van The 1:1 Diet. Met behulp van een op maat gemaakt plan en 1 op 1 begeleiding help ik mensen met een dieetwens om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en een gezond eetpatroon te vinden. Het geeft me energie van om mensen met een goed gevoel en een glimlach op hun gezicht mijn praktijk uit te zien lopen. Dit gun ik jou natuurlijk ook!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Dedemsvaart

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken om af te vallen, zoals fitter worden, meer zelfvertrouwen krijgen, of letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten. Wat jouw reden om af te vallen ook is, met behulp van The 1:1 Diet is het zeker mogelijk om op een gezonde manier af te vallen en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Ik help je om weer bewust naar voeding te kijken en de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Je hoeft het niet alleen te doen; afvallen doen we samen! Tijdens het hele traject ben ik jouw persoonlijke coach en ben ik er om jou te helpen en motiveren wanneer je het nodig hebt. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips, advies of gewoon een luisterend oor, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw doel gaat bereiken!

Stap voor stap naar een gezonde levensstijl

Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Het Stappenplan biedt een breed assortiment aan maaltijdvervangers, in de vorm van shakes, repen, soepen en warme maaltijden waar alle benodigde vitaminen en mineralen in zijn verwerkt. Daarnaast is Het Stappenplan specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeften, echt maatwerk dus!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe ik je kan helpen? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor het maken van een afspraak. Bel, mail, app me of stuur een berichtje via Facebook om een afspraak te plannen voor een kennismakingsgesprek.

Ik hoop je snel te ontmoeten, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,

Anneke
Het 1 op 1 Dieet in Dedemsvaart

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!


Personen begeleid door Anneke

Mijn nieuwe IK

Mijn nieuwe IK...

Ik kampte al lange tijd met overgewicht en daardoor had ik veel lichamelijke klachten. Vorig jaar was ik herstellende va...

Lees meer