Welkom op de pagina van The 1:1 Diet met Astrid Alkema, Het 1 op 1 Dieet in Bovenkarspel

In september 2010 ben ik gestart als onafhankelijk consulent voor The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan). Na zelf eindelijk succesvol afgevallen te zijn, is het mijn ambitie om ook anderen te helpen hun overgewicht kwijt te raken.

  • Wilt u, net als ik, uw overtollige gewicht kwijtraken?
  • Wilt u weer goed in uw vel zitten?
  • Meer energie hebben?
  • En blaken van zelfvertrouwen?

Met The 1:1 Diet Stappenplan kunt u zelf een programma kiezen wat bij u past, of u nou veel of weinig gewicht kwijt wilt. Tijdens de intake vertel ik u er alles over!

Om u nog beter te kunnen begeleiden blijf ik mijzelf ontwikkelen. Naast ervaringsdeskundigheid op veel vlakken doe ik ook bijna elk jaar wel een opleiding of cursus. Zo heb ik onder andere mijn erkende diploma Gewichtsconsulent gehaald en werk ik ook als Onwards coach. In dit mooie programma kunnen we samen op weg gaan naar een gewicht in evenwicht. Met de 4 pijlers: ken jezelf, kom tot jezelf, voed jezelf en zorg voor jezelf. Voor meer info over Onwards, zie www.onwards.nu

Behalve dat ik The 1:1 Diet consulent ben, beschik ik ook over het diploma Internationaal Register Hypnotherapeut. Hiervoor heb ik ook de HBO bachelor opleiding Medische basiskennis en Psychosociale Basiskennis afgerond.

Voor meer informatie over The 1:1 Diet kunt u altijd contact opnemen. Als u direct een afspraak wilt maken, kan dat natuurlijk ook.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Astrid Alkema

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen