Het 1 op 1 Dieet in IJmuiden met Astrid

Welkom op mijn consulentpagina! Wat goed dat je de eerste stap hebt genomen om af te vallen!

Mijn naam is Astrid Marras en ik ben onafhankelijk consulent bij The 1:1 Diet. Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing begeleid ik, samen met mijn man Franco Marras die eveneens consulent is, cliënten naar een gezond gewicht met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding. Wil jij ook om op een gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken en verantwoord kunnen genieten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar astrid.marras@gmail.com Bellen of een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook naar telefoonnummer 06-52086618.

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in IJmuiden

Ik ben zelf succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet en ben na lange tijd nog steeds mooi op gewicht gebleven. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat je doormaakt tijdens het hele proces van gezond afvallen en op gewicht blijven. Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik je voorzien van de juiste adviezen en handige tips. Natuurlijk sta je er niet alleen voor; ik ben jouw persoonlijke coach en ik ben er om je te motiveren op de momenten dat je het extra nodig hebt.

The 1:1 Diet Stappenplan biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige en daarnaast ook smakelijke maaltijdvervangers in de vorm van shakes, repen en soepen. Het Stappenplan biedt je duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt. Omdat het daarnaast gaat om een totaalvoeding, hoef je je geen zorgen te maken of je alle benodigde voedingsstoffen wel binnenkrijgt.

Hulp bij gezond afvallen

Tijdens het intakegesprek neem ik alle tijd om samen met jou een dieetplan te maken, specifiek op jou afgestemd. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang en houden we bij hoeveel je bent afgevallen. Met de toevoeging van gezonde voeding werken we stap voor stap toe naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl waarin je bewust kunt genieten. Mijn aanpak kenmerkt zich door een open, enthousiaste en toegankelijke manier van werken en je zal je in mijn praktijk gelijk thuis voelen. Ik help je graag!

Wil jij ook mijn hulp om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak. Stuur een mail naar astrid.marras@gmail.com of bel of WhatsApp naar telefoonnummer 06-52086618.

Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn afslankpraktijk!

Hartelijke groet,

Astrid Marras

The 1:1 Diet met Astrid
Het 1 op 1 Dieet in IJmuiden

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Astrid

Ik ben het levende bewijs van het omgooien van je leefstijl

Ik ben het levende bewijs van het omgooien van je ...

Jeffrey Laarman hoopt dat hij jongeren kan inspireren de stap te zetten die zijn leven veranderde. Het is een jongen die...

Lees meer