Het 1 op 1 Dieet in Krimpen aan de Lek met Audrey

Welkom, leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik zal me even voorstellen: ik ben Audrey Heykoop, ik ben consulent bij The 1:1 Diet en vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Krimpen aan de Lek help ik cliënten om op een verantwoorde manier hun streefgewicht te bereiken. Met behulp van het The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding zorg ik ervoor dat cliënten op een gezonde manier afvallen en daarnaast hun ideale gewicht kunnen behouden. Wil je ook jouw ideale gewicht bereiken? Ik help je er graag bij! Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Je kunt onderstaand formulier invullen of een mail sturen naar afslankenmetaudrey@gmail.com. Wil je liever bellen of een WhatsApp bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook via telefoonnummer 06-36501024.Afvallen met gezonde beweging en persoonlijk voedingsadvies

Vanuit mijn afslankpraktijk help ik mensen met een dieetwens om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen met behulp van 1 op 1 begeleiding en The 1:1 Diet Stappenplan. Als ervaringsdeskundige kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten en weet ik als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je niet lekker in je vel zit. Ook weet ik wat er allemaal komt kijken bij het hele afslankproces. Ik ben tijdens dit proces jouw persoonlijke coach en motivator en ik ben er om jou te steunen tijdens de lastige momenten. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht gaat bereiken en dit gewicht ook kunt behouden. Want op je streefgewicht blijven is natuurlijk de volgende uitdaging en daarnaast ook minstens zo belangrijk. Ik geef je inzichten om gezond te blijven door op een laagdrempelige manier meer te gaan bewegen. Ik ben daarnaast ook Zession Powerwalk trainer en heb veel ervaring met de Elliptigo, een soort hardloopfiets. Ik daag je graag uit om eens met mij mee te lopen in een Powerwalk groep of om samen met mij op de Elliptigo te gaan!

Gezond en duidelijk dieet

Ons uitgangspunt is dat gezond en verantwoord afvallen maatwerk is. Ieder persoon is anders en daarom is dan ook ieder dieet anders. We stellen een dieet samen dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en behoeften. The 1:1 Diet Stappenplan biedt een uitgebreid assortiment aan dieet producten, zoals shakes, soepen en repen. Kortom: een uitgebalanceerde totaalvoeding en duidelijke kaders in je eetpatroon. Op die manier heb je een goede houvast en hoef je je geen zorgen te maken of je alle benodigde voedingsstoffen en vitaminen wel binnenkrijgt. We werken zo toe naar een gezonde levensstijl waarbij jij je goed voelt en weer bewust kunt genieten.


Wil je mijn hulp om je weer energiek te voelen en om op een gezonde manier jouw ideale gewicht te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-36501024 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar afslankenmetaudrey@gmail.com.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Audrey
Het 1 op 1 Dieet in Krimpen aan de Lek

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Audrey

Afslank verhaal van Kirsten

Afslank verhaal van Kirsten...

Mijn ervaringen met Cambridge cq Audrey Heykoop...

Lees meer