The 1:1 Diet bij coach 033: een kickstart naar een gezonde levensstijl!

‘Deze week ben ik druk, volgende week begin ik echt!’ ‘Mijn agenda is te vol om bezig te zijn met gezonde voeding en sporten.’ ‘Een paar kilo eraf, zo moeilijk is dat toch niet’? Is dit herkenbaar? En voel je je niet lekker in je eigen lichaam? Ik ga jou helpen om weer blij te zijn met jezelf. Zelfverzekerd, lekker in je vel en een gezonde mindset: daar gaan we voor!

Aanleren van een gezonde levensstijl

Als The 1:1 Diet consulent begeleid ik je persoonlijk en gaan we samen aan de slag om jouw doel te behalen. De doelstelling is een blijvende en gezonde levensstijl. Dit doen we door een voedingsschema op maat, wekelijks wegen en kijken welke beweging hier het best op aansluit.

Mijn verhaal
Toen ik 10 jaar geleden voor de spiegel stond baalde ik van mezelf en keek ik liever helemaal niet naar mijn spiegelbeeld. Het was tijd voor verandering. Ik wilde mij zelfverzekerd voelen, me niet meer schamen voor mijn lichaam en weer fitter worden. Ik heb de stap gezet en ben met The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) de strijd tegen de kilo’s aangegaan.

Makkelijk was het niet, maar het resulteerde in een zelfverzekerde Bertine die tot op de dag van vandaag ontzettend blij is met deze keuze. Ik ben inmiddels moeder van 2 kinderen (8 en 4 jaar) en merk dat ik er dagelijks profijt van heb dat ik van mijn overgewicht af ben. Ik ben fit, voel me zelfverzekerd en kan enorm genieten van gezonde voeding!


Zet de eerste stap!
‘Als ik het kan, kan jij het ook!’ Cliché, maar waar. Ik had nooit durven dromen dat ik een gezonde levensstijl kan combineren met een druk gezinsleven en een leuke (maar drukke) baan en daarnaast ook nog kan genieten.Wil jij ook jezelf in een nieuw jasje zien? En verlang je naar een lichaam dat bij jou past? Let’s go! Vul onderstaand formulier in of stel je vragen via: Bertine@coach-033.nl of bel of whatsapp naar 06-14381898.

The 1:1 Diet met Bertine Bouwman
Het 1 op 1 Dieet in Amersfoort


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *