Het 1 op 1 Dieet in Den Helder met Bianca

Welkom, wat leuk dat je mijn pagina hebt gevonden! Ik stel me graag aan je voor: mijn naam is Bianca Doorn en ik heb een The 1:1 Diet praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Den Helder. Daarnaast heb ik samen met mijn partner Jeroen van der Ploeg, die eveneens The 1:1 Diet consulent is, nog een praktijk in Alkmaar en Egmond aan den Hoef. Vanuit onze praktijken helpen we mensen om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen door middel van een op maat gemaakt dieetplan en 1 op 1 begeleiding. Ik vertel je er graag meer over!

Gezond afvallen door het maken van bewuste keuzes

Ik ben ruim 10 jaar geleden zelf succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet. Jaren geleden toen mijn kinderen nog jong waren, was er binnen ons gezin geen normaal ritme en gezonde levensstijl, met als gevolg een ongezond gewicht. Ik zat niet lekker in mijn vel en werd me gelukkig op tijd bewust dat hier iets aan moest veranderen; het was tijd voor verandering. Immers had ik niets te verliezen, behalve mijn overgewicht! Ik ben gestart met The 1:1 Diet en heb niet alleen mijn streefgewicht bereikt, maar ben ook mooi op gewicht gebleven. Er was niet alleen sprake van een positieve lichamelijke verandering, maar ook van een mentale verandering. Verantwoord afvallen, het maken van bewuste keuzes en het beste uit mezelf halen is mij op het lijf geschreven. Ik ben nog steeds blij dat ik die bewuste keuze heb gemaakt.

Stap voor stap naar een gezonde levensstijl

Met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan stellen we een dieet en voedingsplan samen dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en behoeften, een dieet op maat dus. Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Het Stappenplan biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle maaltijdvervangers, in de vorm van shakes, repen, soepen en warme maaltijden waar alle benodigde vitaminen en mineralen in zijn verwerkt.

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Den Helder

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de kracht van The 1:1 Diet onder andere zit in de persoonlijke begeleiding. Het is fijn als iemand die zelf ook het dieet heeft gevolgd je steunt en motiveert en je goede tips en advies kan geven. Omdat ik het dieet zelf heb gevolgd, kan ik me goed inleven in mijn cliënten en weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken op de weg naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik ben jouw persoonlijke coach en motivator en ik ben er om je te steunen op de momenten dat je het extra nodig hebt. Met mijn enthousiasme en positieve instelling gaat het zeker lukken om het beste uit jezelf te halen, zodat jij straks weer lekker in je vel zit en jouw ideale gewicht makkelijk kunt behouden!

Ben je klaar om samen de volgende stap te zetten?

Ben je er klaar voor om samen met mij de volgende stap te zetten naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl? Wil je je weer zelfverzekerd voelen en weer kunnen stralen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-29003311 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar cambridgedenhelder@gmail.com.

Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn praktijk!

Groetjes, Bianca
Het 1 op 1 Dieet in Den Helder

#HeelDenHelderSlank

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen