Dieet > 1 op 1 begeleiding

1 op 1 begeleiding

1 op 1 begeleiding

Wat maakt afvallen in de regel zo moeilijk? Nou, er komt heel wat bij kijken. Allereerst wil je van je overgewicht af. Dus moet je anders gaan eten, vaak ook minder, of juist regelmatiger. Ongezonde dingen weglaten, gezonde dingen toevoegen. Dat lijkt nogal eenvoudig...

Hoe dan?

Waarom ben je ooit ‘anders’ gaan eten? Het sluipt er vaak in. Veel mensen zijn zich er niet bewust van. Op het moment dat ze zich er wel van bewust worden zitten de kilo’s er vaak al aan. En hoe ga je dat dan aanpakken? 

Begrip

Het is fijn als je iemand kent die weet wat het is om af te vallen en het roer om te gooien. Die begrijpt waar je mee worstelt. Maar vooral ook iemand die weet hoe je van je overgewicht af kunt komen en hoe je je leefstijl kunt veranderen. Dus niet alleen afvallen, maar ook duurzaam op een gezond gewicht blijven. 

Steun en motivatie

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat afvallen onder begeleiding het meest succesvol is. Dan is het fijn te weten dat er voor iedereen die af wil vallen iemand is die je steunt en motiveert. Iemand die niet oordeelt, maar die heel goed begrijpt waarom je met overgewicht kampt en wat jouw eventuele struikelblokken (kunnen) zijn. Iemand die jou uiteindelijk gaat helpen op jouw weg van wens naar werkelijkheid. Want niemand heeft voor z’n plezier overgewicht. 

Hulp

Als je voor een grote klus staat, is het fijn als je hulp krijgt. Afvallen en je leefstijl veranderen is een hele grote klus! Weet dat onze consulenten er voor jou zijn. Met hart en ziel. En dat ze hun vak het mooiste vak vinden wat er is. Ze helpen je graag.

Je staat er niet alleen voor!

Inge Brekvoort, Cambridge Weight Plan Benelux

Wees als een postzegel

Wees als een postzegel

Wees als een postzegel en laat niet los voordat je je bestemming hebt bereikt. Dit is een quote van ...