Challenge jezelf naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl!

06/01/2023 in: Actueel

Challenge jezelf lst

Je loopt er al een tijdje tegenaan te hikken. Je kleding zit te strak en staat niet zo mooi meer. Eigenlijk verleg je ongemerkt de grens door een maatje groter te kopen, maar echt lekker voelt dat niet. Ergens weet je best dat je de verkeerde kant opgaat, maar ja… die beroemde knop omzetten lukt je niet 1, 2, 3.

Afvallen… is dat een brug te ver?
Dan komt het moment dat je je voorneemt om aan jezelf te gaan werken en af te vallen. In gedachten zie je jezelf al slank en in die leuke kleding lopen. Alles past je goed en staat je fantastisch. Het liefst ben je je extra gewicht vandaag al kwijt in plaats van morgen, maar je hebt nog een weg te gaan. Net als wanneer je voor een enge, hoge brug staat: je ziet de overkant wel, maar je bent er nog niet. Die brug moet je nog over en dat kan best spannend zijn. Je bent al bijna zo ver dat je jezelf hebt overtuigd om weer om te keren en toch maar niet te gaan.


Steuntje in de rug
Zo is het ook met afvallen. Je ziet de overkant al, maar ook de mogelijke beren op de weg. Beginnen met afvallen is al een ding, maar het dan ook nog volhouden! Genoeg beren gevonden om er niet aan te beginnen? Bedenk dan dit: je bent niet alleen. Er zijn veel meer mensen die de brug over willen steken. Al die mensen gaan we samen brengen in een besloten online community.


Naast de begeleiding van jouw eigen consulent kun je dus met anderen, die tegen hetzelfde aanlopen als jij, praten over hoe het gaat, over wat je mogelijk lastig vindt. Lezen hoe anderen ermee omgaan. Tips krijgen over iets waar jij mee zit. Je bent echt niet de enige die in het begin moet ‘afkicken’ van oude gewoontes. Lezen hoe anderen ermee omgaan kan jou helpen om vol te houden. Want daar gaat het om: volhouden. Je goede voornemen waarmaken. Jezelf uitdagen om het dit keer wél vol te houden.

Challenge jezelf!
We gaan jou uitdagen om jezelf uit te dagen. Uitdagen om stapje voor stapje je grenzen te verleggen. In de besloten community kun je straks challenges vinden. Sommigen voelen misschien als ‘klein’, anderen hebben iets meer impact. En af en toe kun je zelfs iets winnen! Leuk om te doen en op deze manier krijg je elke keer een extra boost om vol te houden. Want ondanks dat het lastig kan zijn om af te vallen is het ook leuk! Je merkt dat je je schoenveters weer normaal kunt strikken zonder dat je buik in de weg zit, je gaat je fitter en energieker voelen, je kunt weer een maatje (of zelfs meerdere maten!) kleiner kopen qua kleding. Wie weet ga je wandelen leuk vinden. Of fietsen! Allemaal geweldig leuke dingen, die het leven toch echt een stuk fijner maken.

The 1:1 Diet is meer dan alleen afvallen
Misschien ben je al vaker met een dieet bezig geweest. Om daarna toch weer aan te komen. Nou, daar doen we mooi niet aan! Met ons Stappenplan én de challenges ga je, naast afvallen, ook geleidelijk naar een nieuwe leefstijl. Gezond én lekker eten, maar wel in balans. En je moet er nu misschien nog niet aan denken, maar als de nodige kilo’s eraf zijn dan ga je bewegen ook leuk vinden. Wedden van wel?!

We dagen jou uit jezelf uit te dagen. Naar een gezond gewicht, voor nu en later. Weet je, als je dit nu doet, dan ben je er daarna ook vanaf. Hoe tof is dat!

Challenge jezelf en doe mee! Klik hier voor een consulent die bij jou past, maak een afspraak en begin nu!