Cindy: ‘Ik wilde naar een gezond BMI voor mezelf en mijn kinderen’

11/03/2024 in: Ervaringsverhalen

Ervaringsverhaal Cindy


Cindy (36) was vroeger al het 'vollere meisje van de klas' en met haar baantje in de horeca kwam ze nog meer aan. Uiteindelijk viel Cindy veel af, maar door haar zwangerschappen kwam ze weer aan. Er moest voor eens en altijd structuur komen in haar eetpatroon en samen met haar consulent is dat gelukt. Dit is haar ervaringsverhaal.

De eerste zwangerschap van Cindy ging niet zonder slag of stoot. Een week na de geboorte van hun dochter hebben zij en haar man het moeilijke besluit moeten nemen om hun dochtertje te laten gaan. Het verdriet hiervan zorgde ervoor dat er flink wat kilo's bijkwamen. Niet veel later was Cindy weer zwanger, deze keer van twee gezonde jongens. Maar haar gewicht werd ook daar niet minder van.

Ze besloot te starten met Het 1 op 1 Dieet. Onder begeleiding van haar consulent ging het afvallen top. “Na een half jaar had ze haar eerste grote doel bereikt, maar het ging zo lekker dat er nog meer kilo's afkonden. Ik wilde naar een gezond BMI voor mezelf en mijn kinderen.”

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Al jaren een gezond gewicht
Inmiddels heeft Cindy al jaren een gezond en stabiel gewicht. Met behulp van Het 1 op 1 Dieet heeft ze geleerd dit zo te houden. “De structuur in mijn eetpatroon helpt me om op gewicht te blijven. Ben ik na een vakantie iets aangekomen? Dan ga ik weer terug naar de basis. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en weet nu dat eten mijn pijn niet wegneemt.”

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Cindy? Bekijk de video hieronder.

Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Cindy is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze consulenten!

Meer ervaringsverhalen

* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving.