Ervaringsverhaal Frank


Er werd al vaker tegen Frank (25) gezegd dat hij moest afvallen, maar dat deed hem niet zoveel. Totdat hij zich realiseerde dat er écht iets moest veranderen als hij ouder wilde worden dan 65. De knop ging om! Dit is zijn ervaringsverhaal.

Frank zag hoe goed Het 1 op 1 Dieet werkte bij zijn moeder en jongere zusje. Dat wilde hij ook. Het enige nadeel was dat zijn consulent niet echt om de hoek woonde. Gelukkig was online begeleiding ook een mogelijkheid!

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Afvallen op afstand
Zijn consulent was alles behalve een strenge diëtiste die hij op zijn beeldscherm of aan de telefoon had. “Wat me heel erg is bijgebleven is dat ze zei: iedereen kan zeggen wat je moet doen, maar het belangrijkste is dat je de knop hebt omgezet.”

Hij kwam erachter dat als je ergens echt voor wil gaan, de afstand helemaal niet uitmaakt. “Met twee enthousiaste mensen gaat dat dus heel goed. Aan het begin keek ik samen met mijn consulent hoe mijn leefstijl eruit ziet en hoe het dieet daar het beste in past. Dat maatwerk maakt het extra fijn, want het ging écht om mij.”

Frank wordt slank
Inmiddels is Frank al een groot deel van zijn oorspronkelijke gewicht kwijt, maar hij is nog niet ‘uitgeslankt.’ “Er is al heel veel veranderd. Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam. Ik word niet meer moe wakker, omdat ik de goede voedingsstoffen binnenkrijg. Ik voel me gewoon een stuk energieker! Dat energieke, vrolijke gevoel dat ik heb gekregen, is eigenlijk nog veel belangrijker dan het aantal kilo’s dat ik kwijt ben geraakt!”

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Frank? Bekijk de video hieronder.


Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Frank is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze consulenten!

Meer ervaringsverhalen


 

* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving. Onze consulenten kunnen je onze succesverhalen vertellen en laten zien.