Cliëntverhalen > Gaat Henk voor een sexy buik?

Gaat Henk voor een sexy buik?

Gaat Henk voor een sexy buik?

De afgelopen week heb ik weer heerlijk gefietst, iets meer dan 100 km. Wel houd ik nu een klein beetje vocht vast, ondanks dat ik ruim 3 liter water per dag drink. Zal wel door de warmte komen.

Smakelijk afvallen met Cambridge Stap 7

Ik houd me aan Stap 7 en eet lekker! Daarnaast weet ik dat ik moet bewegen, dus dat fietsen houd ik er ook in. 2 Weken geleden ben ik begonnen met buikspieroefeningen. Ik houd me daarbij aan het filmpje van Henk Willem Olivier. En ik merk dat het nu al makkelijker gaat dan 2 weken geleden! 

Mijn buik

Voor je het weet heb ik straks een sexy buik zeg! Hoog tijd om wat zon op m’n witte (nu nog bolle) buik te krijgen, dus ga ik op vakantie. Een korte. Naar Bonaire! En daar heerlijk tussen het snorkelen door op een bedje liggen dromen… van een slanke en sexy Henk.

Uitsmijter

Nee, niet eentje met ham en ei. Maar een stukje motivatie voor iedereen om door te zetten tot het eind, want...
Halverwege win je geen wedstrijd!

Tot na mijn vakantie!

Henk Hoogeveen, cliënt Cambridge Weight Plan Nederland