Cliëntverhalen > Iets minder

Iets minder

Iets minder

Soms zijn de omstandigheden dusdanig dat je even wat minder aandacht hebt voor jezelf (in dit geval mijn dieet) en sta je ook even wat minder stil bij het feit dat je moet bewegen. Mooi gezegd hé? Er bij stilstaan dat je moet bewegen… Ik schoot er net wel om in de lach!

Maar even serieus: fietsen is er nauwelijks van gekomen. Uiteindelijk heb ik er afgelopen zaterdag nog zo’n 20 – 25 km van kunnen maken, maar dat is het dan ook wel zo’n beetje.

Balans

Vanmorgen was ik bij m’n consulent. Schoenen en sokken uit en op de schaal. En er was wéér wat af! Zo zie je maar dat (onbewust) een balans proberen te vinden in wat je eet (toch wel afwegingen gemaakt qua als ik dit nu eet, dan mag ik vandaag dat en dat niet meer eten) z’n vruchten afwerpt.

Shake, shake, shake

Ik ben even gestopt met de repen, omdat ik erachter ben dat ik een shake als ontbijt heerlijk vind! Daarnaast ga ik vaak ’s ochtends op tijd de deur uit, en als ik een reep eet dan ben ik daar makkelijk een half uur mee bezig. Die tijd gun ik mezelf ’s ochtends (nog) niet voor een ontbijt, dus shake ik aan het begin van de dag. 

Eind deze week hoop ik weer meer tijd te hebben om te bewegen. Naar buiten, op de fiets en trappen maar! Voor nu houd ik het even bij een rondje ‘spinnen’ op zolder. Al met al ben ik over de afgelopen week redelijk tevreden: (helaas) iets minder bewogen en (helaas) iets minder actief met het dieet bezig en tóch iets minder op de schaal!

Tot volgende week!

Henk Hoogeveen, cliënt Cambridge Weight Plan Nederland

Iets minder

Iets minder

Soms zijn de omstandigheden dusdanig dat je even wat minder aandacht hebt voor jezelf (in dit geval ...