Irene: ‘De beste investering is die in jezelf én je gezondheid’

08/05/2024 in: Ervaringsverhalen

Ervaringsverhaal Irene


Hardlopen voor de lol, voetballen en elke dag van en naar school fietsen. In haar jeugd was Irene (54) gek op sporten. Vanwege een knieblessure moest ze daar mee stoppen. Door de jaren heen kwam ze aan, viel weer af en kwam nog meer aan. Een echte jojo. Op een dag was ze er klaar mee, want waarom hield ze zichzelf zo voor de gek? Dit is haar ervaringsverhaal. null

Irene had al verschillende diëten geprobeerd, toen ze een collega hoorde praten over Het 1 op 1 Dieet. Ze besloot contact te zoeken met haar consulent en er was meteen een goede klik. “Ik had iemand nodig die rekening hield met mijn persoonlijkheid, iemand die me uitdaagt. Dat vond ik bij mijn consulent en het afvallen ging daardoor als een speer. Ook al was ik aan het begin een beetje eigenwijs, de beste investering is die in jezelf én je gezondheid.”

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Nog steeds op gewicht
Nu, drie jaar later, is Irene nog steeds op haar gewenste gewicht*. Dát is niet meer veranderd, maar zijzelf is dat wel. “Ik heb een hele nieuwe look, ben veel fitter en ik voel me tien jaar jonger! Sommige mensen vinden het dieet duur, maar voor jezelf zorgen moet je niet zien als onkosten, maar als investering in jezelf!"

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Irene? Bekijk de video hieronder.

Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Irene is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze consulenten.

Meer ervaringsverhalen

* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving. Onze consulenten kunnen je onze succesverhalen vertellen en laten zien.