Ervaringsverhaal Odette


Toen Odette (59) ineens zonder werk kwam te zitten en haar vader overleed, was ze niet gezond bezig en kwam ze flink wat kilo's aan. Ze vond een leuke, nieuwe baan, maar één ding zat haar letterlijk in de weg: haar gewicht. Daar moest verandering in komen en ze besloot te starten met Het 1 op 1 Dieet. Dit is haar ervaringsverhaal.null

Het keerpunt kwam toen Odette bij haar longarts was voor een jaarlijks onderzoek voor haar astma. Hij vertelde haar dat overgewicht ook voor je longen erg schadelijk kan zijn. Dit was de druppel. Nog dezelfde week zocht Odette contact met haar consulent. “Samen met mijn consulent ben ik mijn volle gewicht in de strijd gaan werpen.”

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

De goede kant op
Moeite hebben met veters strikken, traplopen of omdraaien in bed waren al snel verleden tijd. “Door de combinatie van goede begeleiding en mijn eigen motivatie om weer gezond door het leven te gaan, ging mijn gewicht deze keer echt de goede kant op. Ik ging van goed in mijn vet naar goed in mijn vel zitten. Ik voel me nu echt weer fit!”

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Odette? Bekijk de video hieronder.

Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Odette is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze consulenten!

Meer ervaringsverhalen

* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving. Onze consulenten kunnen je onze succesverhalen vertellen en laten zien.