Ervaringsverhaal Roelof


Roelof (38) was vanaf zijn kindertijd al te zwaar. Iets waarvan hij dacht dat het bij hem hoorde. Door de jaren heen bouwde hij een grote passie op voor muziek en motorrijden. Dat betekende ook: een snackje hier en een biertje daar. Na een aantal heftige gebeurtenissen, realiseerde hij zich: nu is het tijd voor mij. Dit is zijn ervaringsverhaal. null

Roelof stopte met roken, maar daardoor kwamen er wel kilo’s bij. Hij had hulp nodig. Via via hoorde hij over Het 1 op 1 Dieet en vond via de website zijn consulent in de buurt. Wat volgde was een traject van intensieve, wekelijkse begeleiding op locatie en vele appjes van en naar zijn consulent. “Deze keer wilde ik er echt voor gaan. Ik hield me aan Het Stappenplan, dronk vele liters water en de kilo's vlogen eraf. Had ik dit maar eerder gedaan”

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet 

Dankbaar voor hulp van zijn consulent
Inmiddels is Roelof al ruim 2 jaar gestopt met roken en heel wat kilo's* lichter. Hij sport minimaal twee keer in de week om fit te blijven. Hoe dat voelt? Hij heeft weer grip op zijn leefstijl. "Het is lang geleden dat ik me zo goed heb gevoeld en wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben heel dankbaar voor de hulp en ondersteuning van mijn consulent."

Benieuwd naar het hele ervaringsverhaal van Roelof? Bekijk de video hieronder.

Nieuwsgierig hoeveel gewicht* Roelof is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze consulenten.

Meer ervaringsverhalen

* Het 1 op 1 Dieet mag geen gebruik maken van voor- en nafoto’s bij de ervaringsverhalen. Ook mogen we geen mededelingen doen over het aantal afgevallen kilo’s en de snelheid waarmee het resultaat is bereikt. Dit is overeenkomstig met de Europese wet- en regelgeving. Onze consulenten kunnen je onze succesverhalen vertellen en laten zien.

Ook interessant