Cliëntverhalen > Waar blijven m'n wangen?

Waar blijven m'n wangen?

Waar blijven m'n wangen?

Ik ben nu 3 weken ‘aan de Cambridge’. Stap 7. En hij gaat nog steeds lekker!

Whisky en afvallen

Voordat ik aan de Cambridge ging was ik al gestopt met drinken. Nu moet je niet denken dat ik alcoholist ben (of was), maar ik lustte wel graag een whisky. En in de familie hebben we van die vaste momenten dat we bijvoorbeeld samen een spel spelen en dan zat ik steevast aan de whisky. Met lekkere snacks, je kent dat vast wel. Afgelopen zaterdag hadden we dus weer zo’n avond, en geen whisky dus he! En weet je dat ik dat prima vond? Het doet me echt niks. Hoe lang dat zo blijft? Geen idee. Maar op dit moment helpt het zeker dat ik er niet naar taal.

Bewegen en warmte

In de voorbije week heb ik iets minder gefietst dan de week ervoor. Het was zó warm! We moeten ook een beetje op onze gezondheid letten, dus heb ik het op fietsgebied iets rustiger gedaan. Als de temperaturen iets minder tropisch zijn dan ga ik wel weer voor het maximale aantal kilometers.

Korte broek als graadmeter

Ondertussen ben ik wel aan het passen geslagen. Weer een korte broek, die nog in de kast hing. Die kan ik al bijna aan. En wat ik droeg toen ik begon met Stap 7, daar moet nu een riem om, anders zakt het af! Lekker hoor, dat je het ook kunt merken aan je taille.

Smaller!

Mensen die me kennen, vinden dat m’n gezicht smaller aan het worden is. Fijn om te horen. Het voelt ook goed.

Op naar de vierde week! 

Henk Hoogeveen, cliënt Cambridge Weight Plan Nederland