Actueel > Waarom vrouwen toch liever van Mars willen komen

Waarom vrouwen toch liever van Mars willen komen

Waarom vrouwen toch liever van Mars willen komen

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn zo groot dat relatiedeskundige John Gray er een serie succesvolle boeken over schreef. In zijn boeken beschrijft John de emotionele en de psychische kant van de verschillen. Ik wil met deze blog aantonen dat vrouwen ondanks alle emotionele en psychologische verschillen toch liever van Mars willen komen.

Gevoel versus informatie

Venusbewoners zijn sensitiever, meer gericht op het betrekkingsniveau. Ze steunen en helpen elkaar en ontlenen hun eigenwaarde gevoel vooral aan hun relaties en gesprekken. Ze zijn dus erg contactgericht. Ze hebben een goede intuïtie en spelen gemakkelijk op de behoeften van anderen in. Ze geven vlot en ongevraagd adviezen.

Marsbewoners zijn gericht op macht en prestatie. Ze houden van activiteiten buitenshuis en zijn geïnteresseerd in nieuws, weer en sport. Ze fantaseren over auto's, computers en techniek. Ze zijn individualistisch, gericht op zelfstandigheid en doelgericht. In problemen zijn ze oplossingsgericht. Als ze advies willen, vragen ze daarom. Ongevraagd advies wordt opgevat als kritiek en afwijzing.

En dan nu de natuurkundige benadering

Als je kampt met overgewicht kun je beter van Mars komen dan van Venus. De natuurkundige wet ‘gewicht = massa x zwaartekracht’ geldt op aarde, maar ook op Mars en Venus. Als je op aarde 100 kilo weegt, dan zou op Venus de weegschaal ongeveer 90 kilo aangeven, maar op Mars slechts 38 Kilo. Scheelt toch al snel 52 kilo met Venus.

Voor mensen met overgewicht is, vanuit natuurkundig perspectief, leven op Mars een efficiënte methode om snel van je overgewicht af te komen.

Vind je verhuizen naar Mars een probleem?

Mars is natuurlijk niet naast de deur. Met een reistijd van 8 maanden ga je er niet effe naar toe. Daarnaast hebben we nog geen consulenten op Mars. We zoeken overigens nog consulenten die met de eerste Mars reis van 2022 mee willen om alvast een praktijk te starten. Gewicht verliezen (ook natuurkundig) is één, maar op gewicht blijven is twee.

Wil je de reis naar Mars niet maken maar je aardse bestaan wel met minder gewicht voortzetten, maak dan eens een afspraak met iemand die de reis van aarde naar Mars virtueel heeft gemaakt. Die letterlijk lichter door het leven gaat. Onze ervaring is dat samen veel beter werkt. Alleen daarom al is Mars nog een ver van ons bed show.

Over de auteur:
Arjan Wiertz

Arjan Wiertz

Online Marketeer