Afvallen in Almere met Het 1 op 1 Dieet met Brenda

Ben je klaar met de eeuwige strijd tegen je overgewicht?

Wil je weer lekker in je vel zitten en je weer energiek voelen? Ik help je graag om dat doel te bereiken! Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt plan begeleid ik je naar een gezond gewicht en een gezond eetpatroon. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer bewust kunt genieten!

Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Je mag me bellen, mailen, of stuur me een bericht via WhatsApp. Dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben Brenda, consulent van The 1:1 Diet, en ik woon samen met mijn man en dochter in Almere. Ik weet zelf wat voor impact overgewicht kan hebben op je leven. Gelukkig weet ik nu ook dat het mogelijk is om op een gezonde manier af te vallen met een blijvend resultaat en daarnaast de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Inmiddels ben ik al meer dan 12 jaar mooi op gewicht gebleven. Ik voel me een stuk energieker en heb meer zelfvertrouwen. Dit gun ik jou ook!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Almere

Als je door overgewicht de balans in je eetpatroon bent kwijtgeraakt en het je even niet meer lukt om deze terug te vinden, is het fijn dat je hulp krijgt van iemand die weet wat je doormaakt. Zelf weet ik maar al te goed wat het is om overgewicht te hebben. Jaren geleden heb ik het dieet gevolgd, en in 2014 ben ik ‘gewichtsbehouder van het jaar’ geweest. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het echt mogelijk is om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen!

Ik ben er om je te steunen, motiveren en inspireren. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips en advies.

Dieet op maat

Nu denk je vast: 'Zou het mij ook lukken om op een gezonde manier af te vallen?' Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het echt mogelijk is! Met behulp van ons Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon, zodat je ook mooi op gewicht kunt blijven. Bij de start maken we samen een plan dat helemaal op jou is afgestemd; echt maatwerk dus! Daarnaast gaat het er niet om of je veel of weinig wilt afvallen, uiteindelijk gaat het erom dat je het gewicht bereikt dat bij je past en waar je je goed bij voelt.

Kortom: sta je op slechte voet met je weegschaal? Laat me je helpen en je zal zien dat jij en je weegschaal dikke maatjes worden!

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, je bent van harte welkom!

Groetjes,
Brenda

The 1:1 Diet met Brenda
Het 1 op 1 Dieet in AlmereMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Brenda

Sanne

Sanne...

Enthousiast gemaakt door een vriendin die al goede resultaten had behaald met Cambridge, besloot ik, samen met een vrien...

Lees meer

Jurjen

Jurjen...

Van mee-eter tot chef kok...

Lees meer