The 1:1 Diet met Brenda
Het 1 op 1 Dieet in Vaassen

Wil je weer lekker in je vel zitten en vol energie door het leven gaan? Vind je het tijd om voor eens en altijd af te rekenen met de overtollige kilo’s? Ik help je graag! Samen maken we een op maat gemaakt plan en werken we toe naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Met mijn 1 op 1 begeleiding en The 1:1 Diet Stappenplan gaan we er samen voor zorgen dat je jouw doel gaat behalen!

Ben je klaar voor de volgende stap naar een gezond gewicht? Je mag me bellen, mailen, appen of stuur me een berichtje via Facebook. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Mijn naam is Brenda, consulent van The 1:1 Diet. Ik woon samen met mijn man en dochter in Heerde. Mijn praktijk ligt in Vaassen, niet ver van mijn woonplaats. Vanuit mijn praktijk help ik anderen om op een gezonde manier af te vallen en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Zelf weet ik uit eigen ervaring wat overgewicht met je kan doen. In het verleden was ik veel aangekomen door stress, emoties en medicatie. Dankzij de 1 op 1 begeleiding van mijn consulent en Het Stappenplan ben ik succesvol afgevallen en ben ik nog steeds mooi op gewicht. Dit gun ik jou natuurlijk ook!

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Mijn eigen positieve ervaring met The 1:1 Diet wil ik graag met anderen delen. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, afvallen doen we samen! Ik ben er voor je om je te steunen en je te motiveren om het vol te houden. Ik neem de tijd om echt naar je te luisteren en denk met je mee.

Samen gaan we op weg naar een gezonde levensstijl waarin je weer bewust kunt genieten. Het maakt niet uit of je veel of weinig wilt afvallen, een gewicht is slechts een getal. Het belangrijkste is dat je gewicht bij jou past en dat je je goed voelt. We gaan ervoor zorgen dat je weer kan stralen!

Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Het Stappenplan is specifiek af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Daarnaast biedt het duidelijke kaders en een goede houvast. Bij de start ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten. Kortom: een gezond, simpel en duidelijk dieet mét 1 op 1 begeleiding. Ook nadat je je doel hebt bereikt, mag je natuurlijk bij me langskomen. Voor een weegmoment, advies of een luisterend oor, je kunt altijd bij me terecht.

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten? Wacht dan niet langer en gun het jezelf!

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk, je bent van harte welkom!

Lieve groet,

Brenda


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *