Afvallen in Rijen met Het 1 op 1 Dieet met Camilla

Succesvol afvallen doe je samen

Tien jaar geleden zat ik in hetzelfde schuitje als jij. Ik was niet happy met mezelf. Ik wilde afvallen, maar het lukte me niet alleen. Samen met mijn consulent ben ik aan de slag gegaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik zit lekkerder in mijn vel, ik ben energieker en ik ga weer met plezier shoppen! Dat gun ik jou ook.

Ik ben Camilla en ik woon samen met mijn vriend in Rijen. In mijn praktijk aan huis (én online!) ben je van harte welkom voor onze 1 op 1 begeleiding. In een huiselijke sfeer leer ik je graag beter kennen, zodat we samen aan jouw doel kunnen werken: op een gezonde manier afvallen. Goed dus dat je hier terecht bent gekomen!

Persoonlijke begeleiding

Er zijn dingen in het leven die makkelijker gaan met fijne, persoonlijke begeleiding. Afvallen is daar een goed voorbeeld van. Ik ben er voor je voor tips en advies. Juist omdat ik zelf ook ben afgevallen met The 1:1 Diet, weet ik heel goed waar je tegenaan kunt lopen. Als je het even niet meer ziet zitten, motiveer ik jou om er weer tegenaan te gaan. Of heb je juist een succesmomentje dat je met me wilt delen? Ook dan ben ik er voor je! We doen dit samen.

Als je eenmaal je doel hebt bereikt, laat ik je natuurlijk niet zomaar gaan. Op dat moment ben ik er voor tips en advies om je gezonde leefstijl aan te houden.

Gezonde leefstijl

Bij The 1:1 Diet werken we met Het Stappenplan. Samen kijken we naar jouw wensen en doelen en hoe we het Stappenplan zo goed mogelijk in jouw leven kunnen passen.

Naarmate je verder in Het Stappenplan komt, bouw je de maaltijdproducten af en de gezonde voeding op. Met The 1:1 Diet raak je dus niet alleen je overtollige kilo’s kwijt. Je leert ook geleidelijk hoe je gezond en toch lekker kunt blijven eten. Heb je nog tips en advies nodig wanneer je jouw doel hebt bereikt? Ook dan ben ik er voor je.

Creatief met recepten

Over gezond en lekker eten gesproken, in mijn vrije tijd kook ik graag. Omdat ik zelf niet alles kan eten, ben ik een ster in recepten aanpassen met producten die ik wél mag. Ik kijk dan ook graag samen met jou naar lekkere en gezonde recepten, zodat afvallen niet saai is! Iedere dag kun je er een feestje van maken.

Ben jij er klaar voor?

Ik heb zin om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf! Mij is het gelukt, dus ik weet zeker dat jij het ook kan! Wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of bel/app me.

Dan zie ik je snel in mijn praktijk!

Liefs,
Camilla

The 1:1 Diet met Camilla
Het 1 op 1 Dieet in Rijen

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen