Het 1 op 1 Dieet in Zeeland met Carla

Wat goed dat je mijn pagina hebt gevonden, de eerste belangrijke stap naar een gezonde levensstijl heb je zojuist al gezet! Ik stel me graag aan je voor: ik ben Carla Visschers en ik woon in het Brabantse dorp Zeeland, gelegen ten noordoosten van Uden. Als The 1:1 Diet consulent help ik mensen met een dieetwens om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en op gewicht te blijven. Ik word er blij van om mensen met een goed gevoel en een glimlach op hun gezicht mijn praktijk uit te zien lopen.

“Door The 1:1 Diet voelde ik me fantastisch, kon de wereld aan, schafte een hele nieuwe garderobe aan en ik was regelmatig onherkenbaar voor menigeen”

De eerste stap naar een gezond gewicht

Tijdens de zomervakantie in 2008 werd ik geconfronteerd met mijn overgewicht. Ik wilde graag afvallen, maar ik wist niet goed hoe ik het moest aanpakken. Totdat mijn nagelstyliste mij een folder liet zien van The 1:1 Diet. Ik dacht toen dat ik alle diëten wel kende, maar dit dieet was nieuw voor mij. Aangestoken door het enthousiasme van mijn nagelstyliste, ben ik gelijk gestart met het dieet. Nog steeds ben ik blij dat ik destijds die stap heb gezet. Ik wist niet wat me overkwam; ik voelde me fantastisch, kon de wereld aan, schafte een hele nieuwe garderobe aan en ik was regelmatig onherkenbaar voor menigeen. Geweldig, dit gunde ik iedereen!

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Mijn eigen positieve ervaringen met The 1:1 Diet wilde ik graag delen met anderen. Daarom ben ik in 2009 gestart als The 1:1 Diet consulent in mijn eigen praktijk. Iedere dag begeleid ik met veel plezier mensen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Het gaat er niet om hoeveel je wilt afvallen, maar dat je uiteindelijk het gewicht bereikt waarbij je je goed voelt. Omdat ik zelf het dieet heb gevolgd, weet ik precies wat je doormaakt tijdens het hele proces en welke valkuilen je kunt tegenkomen. Je kunt altijd bij me terecht voor hulp, tips en advies of voor gewoon een luisterend oor, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Daarnaast mag je als je het programma hebt afgerond bij me terugkomen voor een weegmoment en begeleiding. Zo zorgen we ervoor dat je straks weer lekker in je vel zit!

The 1:1 Diet: een gezond dieet op maat

Gezond en verantwoord afvallen is echt maatwerk, want ieder persoon is immers anders. Met behulp van Het Stappenplan stellen we een dieetprogramma samen dat persoonlijk op jou is afgestemd. De kracht van Het Stappenplan zit niet alleen in de 1 op 1 begeleiding, maar ook in de lekkere producten, in de vorm van shakes, smoothies, soepen, repen en warme maaltijden, waarin alle benodigde voedingstoffen zijn verwerkt. Bij de start van het dieet ontvang je een persoonlijke cliëntmap waarin staat beschreven wat je per stap mag eten. Zo werken we toe naar een gezonde, evenwichtige levensstijl waarin je bewust kunt genieten.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-27032520 of stuur een mail naar carlavisschers@hotmail.com

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Carla
Het 1 op 1 Dieet in Zeeland

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Carla

Negen jaar later ben ik nog steeds op gewicht

Negen jaar later ben ik nog steeds op gewicht...

Haar zwangerschap samen met overgewicht resulteerde bij Janneke Willemse in trombose in haar hersenen. Ze voelde zich sl...

Lees meer

Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt

Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt...

Op jonge leeftijd werd Daniëlle Kuppen al veel te zwaar. Al haar pogingen om te diëten en te gaan sporten liepen steeds ...

Lees meer