Zet nú de eerste stap naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl

Het is 2023! Een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Ben jij er klaar voor om je goede voornemens deze keer écht vol te houden? Op een gezonde manier afvallen en op gewicht blijven. Challenge jezelf en ga voor een nieuwe, nog betere versie van jezelf met een gezond gewicht voor nu en later.

Persoonlijk en deskundige begeleiding, keuze uit meer dan 40 maaltijdproducten in combinatie met gezonde en lekkere gerechten en een duidelijk Stappenplan. Dat is The 1:1 Diet. Met ons dieet ga jij je doel behalen.

Wil je meer informatie over het dieet, klik dan hier

Doe mee met de challenge!

Is een gezond gewicht ook jouw goede voornemen voor 2023? We weten dat het volhouden van goede voornemens niet altijd makkelijk is, maar bij ons sta je er niet alleen voor. Start je in januari bij je consulent of ben je al even bezig en heb je een extra zetje in de juiste richting nodig, dan kun je je aansluiten bij onze besloten, online community. Wat kun je hierin vinden?

  • Leuke en handige challenges
  • Leuke winacties
  • Ervaringen uitwisselen met medechallengers
  • Advies van The 1:1 Diet
  • Handige weetjes
  • Heerlijke, gezonde recepten

Let op: via je consulent kun je de link krijgen naar de online community. 

Als je je wilt aansluiten bij onze online community, is het belangrijk dat je ons dieet volgt of in januari gaat starten bij één van onze 350 consulenten. Dan krijg je én deskundige en persoonlijke begeleiding én nog meer tips, handige weetjes en motivatie van je medechallengers! Zo ga je jouw doel hoe dan ook behalen!