The 1:1 Diet met Chris in Ter Apel en Gieten

Vind jij het tijd om jezelf weer op 1 te zetten? Wil je je weer lekker in je lijf voelen en meer energie hebben? Ik help je graag je doel te bereiken! Samen bewandelen we het pad naar een voor jou passende en gezonde leefstijl. Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding zorgen we ervoor dat jij straks weer stralend in het leven staat!

Snel starten? Je mag me bellen, mailen, appen of een berichtje sturen via Facebook of Instagram. Dan plannen we meteen een kennismakingsgesprek!

Ik ben Chris, een spontaan en ‘gek’ mens dat graag met jou de uitdaging aangaat. Dankzij mijn eigen afslanksucces kwam ik weer tot leven. Doordat ik goed voor mezelf ben gaan zorgen heb ik veel meer energie, kom ik vaker van de bank af en geniet weer van leuke dingen doen. In mijn praktijk aan de rand van centrum in Ter Apel help ik anderen dit ook te bereiken.

Hulp bij afvallen

Of je nu 5, 10 of 40 kilo wil afvallen, je bent van harte welkom! Ik ben er om je te ondersteunen en motiveren. Hand in hand gaan we op pad naar een voor jou gezond en relaxt leven. Samen op zoek naar de juiste balans zodat jij bewust kunt genieten! Op een eenvoudige manier leggen we een basis voor een beter leefpatroon en nadat je je doel hebt bereikt zul je merken dat je dankzij Het Stappenplan een stuk beter in je vel zit.

Jezelf op 1 zetten is niet egoïstisch maar noodzakelijk. Ons 1 op 1 gesprek is een wekelijks momentje ‘me-time’ waar je je verhaal kwijt kunt aan iemand die echt naar je luistert, met je meedenkt en je aanmoedigt als je ‘persoonlijke cheerleader’. Ook als het even niet zo lekker gaat help ik je het weer van een positieve kant te bekijken. Je kunt van me op aan, weet wat je aan me hebt en mag ook na je traject altijd langskomen voor een check-up.

Ben jij klaar om jezelf weer terug te vinden en mag ik je daarbij helpen? Bel, app of mail me snel voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Chris

Het 1 op 1 Dieet in Ter Apel

Kom je liever naar mijn praktijk in Gieten? Klik hier voor meer informatie!

06-55461880


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Persoonlijke video