Afslankverhaal Kevin de Wit

20/08/2018 in: Cliëntervaringen

LoveYourLife

LoveYourLife

Tot mijn 25e levensjaar had ik op het gebied van gewichtsbeheersing totaal geen problemen.

Ik kon eten wat ik wilde. Hierdoor besefte ik me soms niet goed wat ik tot mij nam aan ongezonde voeding. Je kent het wel op die leeftijd: veel stappen, slecht slapen, en natuurlijk heel veel ongezonde voeding.

Die ongezonde voeding? Waar heeft iedereen het over dacht ik. Ik beheerste mijn gewicht toch goed en ik had niet eens een klein buikje. Ik leefde eigenlijk in een droomwereld.

Hier kwam al snel verandering in na mijn 25e jaar.

Ik bleef dezelfde levenspatroon volhouden, alleen merkte ik dat mijn lichaam stilaan aan het veranderen was. Het buikje kwam toch langzaam tevoorschijn. In het begin negeerde ik dit nog en dacht: "Ja, moet kunnen hoor". Alleen hoe groter mijn buikje werd, des te minder ik mij eigenlijk lekker in mijn vel voelde. Ik werd er behoorlijk onzeker van en besloot om meer te gaan sporten.

Ik schreef mij in voor de sportschool en daar ging ik. Alleen besefte ik me goed dat ik het met sporten alleen niet ging redden en paste ik hierbij ook mijn voeding aan. Na een aantal weken merkte ik dat er wel een kleine verbetering in zat. Er was één probleem; op den duur verwaterde mijn goede moed toch weer en werd ik geen gebruiker van de sportschool, maar meer een soort sponsor die elke maand keurig betaalde maar niet ging.

Hierna heb ik nog vele pogingen gedaan alleen draaide deze jammer genoeg telkens weer opnieuw uit op een fiasco. Ergens wist ik steeds dat er iets moest gebeuren. De stap zetten om het te doen was nooit echt een probleem voor mij. Maar het volhouden, tja.....dat was een dingetje.

Totdat ik op een middag de buurvrouw in de tuin zag die ik al een aantal weken niet echt gezien had, in verband met haar wisselende werk zie ik haar niet vaak.
Ik geloofde niet wat ik zag: Een compleet andere buurvrouw dan voorheen, niet in karakter natuurlijk maar wel in lichaam. Ze was aardig afgenomen in gewicht en ik vroeg haar hoe ze dit had gedaan.

Toen vertelde ze me over Cambridge Weight Plan en dat ze hierover erg tevreden was. Ze legde me kort het Stappenplan uit hoe dat het in zijn werk ging. Ik was wel enthousiast, maar sceptisch. Ik dacht bij mezelf zou dit echt werken bij mij? Twee weken later kwam ik ze weer tegen en ja hoor er was weer duidelijk verschil te merken.

Ik heb daarna niet meer getwijfeld en heb contact gezocht met een consulente. Ik ging bij haar op een intakegesprek samen met mijn vriend (die wilde er namelijk ook wat meer over weten). De mening die we daarna hadden was dat we het zeker gewoon moesten proberen.

We zijn gestart in Stap 1 en meteen na de eerste week was er al resultaat te zien. Dit gaf motivatie om door te gaan. De weegschaal was een vriend voor me geworden. Ik vroeg me af waarom ik het volhield en merkte dat de één op één begeleiding mij enorm goed deed. En nu heb ik mezelf in tijden niet zo goed gevoeld. Ik eet gezond en ik sport 3 keer in de week.

Het proces bij Cambridge Weight Plan heeft mij een top gevoel gegeven. Omdat ik graag meer mensen wil laten ervaren wat ik heb ervaren, heb ik besloten samen met mijn partner een eigen praktijk te starten. 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten om JOUW verhaal te horen. We gaan dan samen aan jouw doel werken zodat je weer kan stralen en lachend in de spiegel kijkt!!!

 

LoveYourLife Kevin de Wit                         Telefoonnummer: +31 6 48520312

Reigerpad 18 3075 MD Rotterdam             Email: cambridgeloveyourlife@outlook.com


The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Kevin de Wit

Kevin de Wit
Maak een afspraak