Afslankverhaal van een coach

20/10/2019 in: Cliëntervaringen

Ervaringsverhaal van een vrouw die haar levensstijl veranderde in 2005

Afslankverhaal van een coach

Altijd maar doorgaan, anderen boven jezelf stellen, te weinig slapen, werk, kinderen. Te weinig eten, te veel eten. Gezellig Bourgondisch eten, geen rem voelen. Niet (willen) voelen en dus gaan vullen. Lekker dingen eten. Te vaak. ’s Avonds laat eten. Gezellig op de bank eten. Tijdens een filmpje, gezellig. Wijntje erbij. Dan maar weer een maat groter.

Je kunt zomaar ineens erachter komen dat je eetgedrag behoorlijk is veranderd. Of dat je hetzelfde eet als anders, maar dat je ineens bent aangekomen. Stress, een onverwachte heftige gebeurtenis kan je leven op z'n kop zetten. Ziekte, het overlijden van iemand, een kindje krijgen met een beperking, een scheiding.

Als alles ineens anders wordt, of geleidelijk anders... het kan de grond onder je voeten doen wegslaan. Sommige mensen kunnen dan geen hap meer door hun keel krijgen. Ik wel.

Maar op een gegeven moment weet je het: het is KLAAR!

Van overleven naar voluit léven

Het bleek voor mij best een diep dal en ook hard werken. Confronterend, maar nodig.

Stapje voor stapje heb ik mijzelf herpakt. Heb ik met hulp van een coach gedachtenpatronen leren herkennen en doorbreken.  

Na vele aanvullende trainingen en opleidingen ben ik daarna ook zelf een psychologische opleiding gaan doen, om méér te kunnen bieden. Voor nog meer mentale ondersteuning tijdens het afvallen, voor diegenen die dat nodig hebben. Ik vind het mooi om op deze manier mijn ervaringen en kennis te mogen delen en mensen zoals jij te inspireren, adviseren en intens blij de deur uit te zien lopen.

Ik help je graag

Bel of mail gerust voor meer informatie. Ik zal mijn uiterste best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Professioneel, maar persoonlijk. Ik zal je steunen en inspireren op moeilijke momenten. Juist dan!

Zodat ook jij je droom gaat verwezenlijken. Opnieuw, of voor het eerst. Het kan écht. Samen kunnen we jouw doel bereiken én help ik je bij het behouden daarvan.

Tot gauw,

Daphne-Chantal

Afslankcoach sinds 2005

Levensstijlcoach (2007)

Voedingsdeskundige (2011)  

Trainer Uit de ban van emotie-eten (post HBO, 2012-2014)

Onwards Lifestyle Coach (2017)

Psychosociaal therapeut i.o. (2019)

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Daphne-Chantal Zanoli

Daphne-Chantal Zanoli
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Sonja van Eldert

Sonja van Eldert...

"Ik voel me herboren!"...

Lees meer

Annelies Brink

Annelies Brink...

"Dit dieet werkt aanstekelijk"...

Lees meer