Amy Haji-van der Hoek

16/03/2016 in: Cliëntervaringen

‘’Het is zoals het is en verschil moet er zijn’’, dat is wat ik dacht.

Amy Haji-van der Hoek
Mijn hele leven heb ik overgewicht gehad, maar mijn gewicht zat mij nooit in de weg. Tot het moment dat ik trouwplannen kreeg en ik besefte dat ik mijn droomjurk nooit zou passen. Ik besloot om mijzelf te wegen na al die jaren en ik schrok ontzettend van het getal dat ik daar zag staan. Ik dacht niet eens meer aan die droomjurk, ik maakte mij nu alleen nog maar zorgen over mijn toekomst en gezondheid.
De knop was om! Ik herinnerde me dat een kennis mooie resultaten had behaald met het Cambridge Weight Plan, maar ik was er sceptisch over. Zou dat ook werken bij mij? Die kennis was wel op gewicht gebleven, dus mijn interesse was gewekt. Nadat ik dagenlang ervaringen had gelezen, besloot ik om de stap te zetten en zocht een consulent in de buurt. Ik kwam uit bij Monique, net zoals jij nu ook op mijn pagina bent uitgekomen.
Ik kwam langs voor een intakegesprek en ging weg met een doos producten en duidelijke informatie. Door de zichtbare resultaten tijdens de wekelijkse weegmomenten en de persoonlijke begeleiding van mijn consulent is het gelukt om mijn streefgewicht te bereiken. En nu? Ik pas mijn droomjurk en nog belangrijker, ik voel mij lekkerder in mijn vel dan ooit te voren. Waar ik voorheen enkel kledingmaat 48 aankon, pas ik nu maat 38. Dat is zo een fijn gevoel! 

Ik was zo enthousiast door het behaalde resultaat op lichamelijk en geestelijk niveau dat ik besloot om de opleiding tot consulent te gaan volgen, want wat ik kan, kan jij ook!

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Amy Haji-van der Hoek

Amy Haji-van der Hoek
Maak een afspraak