Brenda Sminia

12/03/2015 in: Cliëntervaringen

'Wat nou geen bikini'

Brenda Sminia
Ik ben altijd al te dik geweest, maar toen ik mijn man leerde kennen gingen we vaak uit eten. Het was gewoon heel gezellig. Op een dag kwam mijn dochter naar me toe en die vroeg: “Ga jij ook met mij in bikini als we op vakantie naar Spanje gaan?”.  Mijn eerste reactie was uiteraard nee, maar toen dacht ik: “Ja, wat nou geen bikini, ik moet toch ooit in m’n leven in bikini durven.” En toen ging de knop om.

'Te veel in de spotlights'
Mensen hadden niet door hoe ongelukkig ik was. Ik durfde niet met m’n dochter van een glijbaan af omdat ik bang was dat ‘ie zou breken. Ik durfde geen ijsje met m’n dochter te eten omdat ik dacht: “Wat denken andere mensen als ze dat zien?”. Ik wilde niet op een terrasje zitten, want dan zat ik te veel in de spotlights. Ik zat psychisch echt in de knoop. Maar ja, om je heen hoor je dingen als “dikke mensen zijn gezellig” en daar ga je toch een beetje in mee. Ik stak m’n kop in het zand en dacht dat het wel meeviel.

'Elke week was een feest'
Ik schreef me in bij een consulent en ik ging er voor. Elke week was een feest. Het was nog nooit zo leuk om op een weegschaal te staan!

'Cambridge Gewichtsbehoudster van het jaar 2014'
Nu acht jaar later ben ik nog steeds op mijn streef gewicht, dit komt mede doordat ik mijn eetpatroon en denkwijze heb aangepast. Tevens ben ik door Cambridge Weight Plan gekozen tot gewichtsbehoudster in 2014.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Brenda Sminia

Brenda Sminia
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Sanne

Sanne...

Enthousiast gemaakt door een vriendin die al goede resultaten had behaald met Cambridge, besloot ik, samen met een vrien...

Lees meer

Jurjen

Jurjen...

Van mee-eter tot chef kok...

Lees meer