Cambridge consulent Kirsten Faber-Drost

17/06/2016 in: Cliëntervaringen

Mijn verhaal

Cambridge consulent Kirsten Faber-Drost

Vroeger was ik altijd mager. In de puberteit veranderde dat wel een beetje maar tot mijn 22e was ik redelijk slank. Toen ik rond die tijd op mezelf ging wonen, werd ik langzaamaan dikker. Ik moest voor mezelf koken en was vaak laat thuis van mijn werk. Steeds vaker een snelle maaltijd of een vette hap.
Op het moment dat ik er echt wat aan wilde doen, ontmoette ik mijn man en we gingen vrij snel samenwonen. Gezellig samen leuke dingen doen en vooral gezellig samen een hapje en drankje. Mijn man was ondertussen ook wel een paar kilo aangekomen, maar ik veel meer. Ik heb meerdere diëten gevolgd en die werkten best wel, maar ik viel steeds in mijn oude patroon en zo ontstond het zogeheten jojo-effect. Heel herkenbaar voor mensen die vaak lijnen. Elk dieet werkt wel maar zie het maar eens vast te houden. Iedere maandag begon ik opnieuw met lijnen maar halverwege de week “vergat” ik alweer dat ik aan het lijnen was. Ook heb ik twee hernia operaties gehad en door mijn gewicht heb ik daar behoorlijk last van gehad. Als je maanden thuis zit en iedereen neemt dan ook nog wat lekkers mee, ja dan loopt het echt uit de hand. Pas een aantal jaren later was ik mezelf echt helemaal zat en hoorde van een vriendin over Cambridge. Toen in had besloten daarmee te starten en mijn man zei dat hij ook mee wilde doen was ik helemaal gelukkig, dan kon hij mij ook helpen en ik hem. Dan moet het toch lukken en dat was ook het geval ! Eindelijk kon ik gaan shoppen in normale en goedkopere winkels. Veel minder gezondheidsklachten en ook mijn rugklachten zijn zo goed als verdwenen. Ik voel me zoveel beter dan vroeger, dat kun je je niet voorstellen.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Kirsten Faber

Kirsten Faber
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Nooit gedacht weer slank te kunnen zijn

Nooit gedacht weer slank te kunnen zijn...

''Het is een groot cadeau voor mezelf en het was het meer dan waard.''...

Lees meer