Cambridge Nanda Zwart

11/07/2017 in: Cliëntervaringen

Mijn verhaal.

Cambridge Nanda Zwart
In juli 2008 ben ik bevallen van mijn zoon. Na mijn bevalling ben ik alleen maar zwaarder geworden en in de zomer van 2013 was ik er helemaal klaar mee. Langzaam ging de knop om en wilde ik iets aan mijn overgewicht gaan doen. Mijn buurvrouw was die zomer begonnen aan het Cambridge dieet, toen ik tijdens een buurtbarbecue vroeg of ik een klein slokje van haar Cambridge aardbeien shake mocht proeven. Ik vond het eigenlijk best lekker. Dit was voor mij het laatste duwtje wat ik nodig had om echt te gaan beginnen.

Na een vakantie met 2 vriendinnen ben ik toen ik terugkwam meteen met het Cambridge dieet begonnen. Het weegmoment was een enorme motivatie, het was elke keer weer een feestje om het resultaat te zien. Ook de motiverende woorden en praktische tips van de ervaren Cambridge Consulent waren elke week een feest.

Na deze afval periode begon eigenlijk het belangrijkste deel, weer gaan eten, maar natuurlijk niet zoals ik daarvoor deed. Ik heb me heel goed aan het af- en opbouw schema gehouden en heb daardoor een normaal eetpatroon aangeleerd. Na het af- en opbouw schema ben ik in het begin calorieën gaan tellen. Later ontwikkelde ik een soort vast patroon waarvan ik weet wat goed en wat teveel is. Daarbij ben ik in januari 2014 begonnen met hardlopen. Eigenlijk om mijn conditie te verbeteren, maar het maakt het zeker ook makkelijker om op gewicht te blijven. Inmiddels heb ik al de nodige wedstrijden gelopen. Uiteraard ben ik nog steeds erg blij met het resultaat, zeker als ik in de winkel 3 tot 4 maten kleiner pas :-).

Nu wil ik jou erg graag helpen om hetzelfde te bereiken!
Groetjes Nanda

---------------------------------------------------
Nanda Zwart
Onafhankelijk Cambridge Consulent
---------------------------------------------------
Dorotheagaarde 28
1403 JV Bussum
---------------------------------------------------
06 289 59 077
cambridge@nandazwart.nl
www.nandazwart.nl

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Cliëntervaringen
Mijn knop was echt om.

Mijn knop was echt om....

Ik werd ieder jaar een beetje zwaarder....

Lees meer

Moeder en dochter behalen samen hun streefgewicht!

Moeder en dochter behalen samen hun streefgewicht!...

Moeder en dochter behalen samen hun streefgewicht!...

Lees meer

Brigitte voelt zich weer fit!

Brigitte voelt zich weer fit!...

Voel je ook weer fit, net als Brigitte....

Lees meer