De kledingwinkel was de druppel!

01/01/2014 in: Cliëntervaringen

Het begon in 2013 toen ik ben bevallen van mijn zoon. Tijdens de zwangerschap was ik veel aangekomen en de zwangerschapskilo’s gingen er maar moeilijk weer vanaf.

Op een dag ging ik samen met mijn moeder winkelen. We stonden in de H&M en tijdens het passen van kleding kwam ik er tot mijn schrik achter dat zelfs de grootste kledingmaat mij helaas niet meer paste. “Kom maar meid, dan gaan we naar een andere winkel”, zei mijn moeder. Nou, in die winkel voelde ik me helemaal niet thuis met mijn toen 25 jaar. Dit was de druppel. Ik besloot veel te gaan sporten en extra goed te letten op mijn voeding.

Het ging goed, tot het moment dat ik werd geopereerd. Ik viel toen al snel weer terug in mijn oude gewoontes en de kilo’s die ik was kwijtgeraakt waren er weer bijgekomen. Ik baalde er enorm van en daarnaast maakte het me onzeker. Toen kwam Cambridge Weight Plan op mijn pad: effectief afvallen zonder dat je er vaak de deur voor uit hoeft. Het verliep supergoed en iedere week was het weer spannend om op de weegschaal te gaan staan. Het werkte erg motiverend om door te gaan als je ziet dat je steeds meer gewicht verliest.

Sinds 2014 ben ik nu nog steeds mooi op gewicht, zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Ik let doordeweeks altijd extra goed op wat ik eet en in de weekenden geniet ik lekker met mijn gezin, maar natuurlijk met mate. Ik weet immers als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn. Ik ben blij dat ik weer bewust kan genieten!

Herken je jezelf in mijn verhaal? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor het maken van een afspraak. Ik help je graag.

Liefs, Amanda

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Amanda Gubbels

Amanda Gubbels
Maak een afspraak