Dit is mijn eigen afslankverhaal

17/03/2016 in: Cliëntervaringen

Tot mijn 40e heb ik nooit last gehad van overgewicht, maar in de loop van de jaren zijn die extra vetjes er langzaam aangekomen, met als gevolg dat ik de laatste jaren niet lekker in mijn vel zat, mijn kleding zat te strak, een maatje meer, ik voelde me er niet goed bij.

Dit is mijn eigen afslankverhaal
Ik heb diverse diëten geprobeerd, echter zonder blijvend resultaat. Het jojo-effect kwam steeds weer terug. Via een vriendin kwam ik in contact met The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan).

Je hoeft geen calorieën te tellen, de maaltijden van The 1:1 Diet zijn snel klaar te maken, je hoeft niet meer na te denken wat je gaat eten. Daarnaast was ik aangenaam verrast over de smaak van The 1:1 Diet producten.

De eerste drie dagen waren niet makkelijk, maar na verloop van tijd kreeg ik meer energie om dingen te ondernemen en merkte ik dat mijn kleding ruimer begon te zitten. Ik was hierdoor extra gemotiveerd. Ondanks dat mijn partner 's avonds na het eten naast me op de bank een reep chocolade of een hazelnootschuimgebakje zat te eten, bleef ik gericht op mijn doel: het behalen van mijn ideale gewicht en weer lekker in mijn vel zitten. Uiteraard was daar de verleiding, maar mijn wens om af te vallen won het. Uiteindelijk moet je het zelf willen en doen.

De wekelijkse bezoeken aan mijn consulent voelden voor mij als de stok achter de deur die ik zo hard nodig had. Ik kon bij haar met al mijn vragen terecht, kreeg adviezen en besprak met haar de valkuilen en hoe hier mee om te gaan. Zelfs tussen de afspraken door was zij voor vragen altijd bereikbaar.
Deze persoonlijke begeleiding was voor mij essentieel om het gewenste gewicht kwijt te raken. Om mijn gewicht te beheersen heb ik voor mezelf duidelijke keuzes gemaakt in mijn eetpatroon en ben ik me nog beter bewust van mijn dagelijkse voeding. Uiteindelijk is het me gelukt om twee kledingmaten af te slanken en ik voel me er fantastisch bij! Ik voel me weer fit, energiek en wat een heerlijk gevoel als je in de spiegel kijkt en blij bent met jezelf. Had ik dit maar eerder gedaan!

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.
Geloof in jezelf, je kunt het, je bent het waard.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Marianne Berger

Marianne Berger
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik durf mezelf weer te laten zien en krijg zo vaak te horen van mensen "Wauw ik herken je bijna niet meer, wat een metam...

Lees meer

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Vanaf half juni 2016 ging de knop om, ik was klaar met mijn lichaam en er moest iets veranderen: er moesten een paar kle...

Lees meer

Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik ben heel blij met het resultaat en zou nooit meer terug willen naar mijn 'oude levensstijl'. Ik voel mijzelf een stuk...

Lees meer