Lilean Lagewaard

14/09/2014 in: Cliëntervaringen

Graag wil ik jullie vertellen hoe ik van het Cambridge dieet hoorde. In februari 2010 was ik op verjaardagsvisite van het vriendinnetje van mijn zoon en daar kwam iemand binnen die ik bijna niet meer herkende. Ze was enorm afgevallen. Met een half oor luisterde ik naar welk dieet zij gevolgd had en dit bleek het Cambridge-dieet te zijn. Ik had hier echt nog nooit van gehoord. Ook ik had vanwege problemen met zwangerschappen, medicijngebruik en de overgang veel overtollig gewicht. Nieuwsgierig geworden heb ik ‘s avonds bij thuiskomst toch even gauw gegoogeld en om het verhaal kort te houden, ’s maandags heb ik al gebeld voor een afspraak en ’s woensdags had ik al mijn intake gesprek.

Wanneer je veel afgevallen bent, voel je je natuurlijk veel beter en vooral ook gezonder. Alles gaat je makkelijker af. Je bent veel zelfverzekerder en ziet er ook goed uit. Iemand die goed in zijn of haar vel zit, straalt dat ook uit. Zo veel afvallen betekent ook een hele nieuwe garderobe aanschaffen. Heerlijk om kleding te kopen overal waar jij wilt. Ik was namelijk van maat 46 naar maat 36 gegaan (deze maat heb ik overigens nog steeds) en hoefde niet meer de winkels voor de “poppetjes”, zoals mijn vriendin het noemt, voorbij te lopen. Afvallen betekent ook veel complimenten van de mensen om je heen en een beter zelfbeeld van jezelf, want jij bent toch maar degene die dat mooie resultaat bereikt heeft.

Door de goede begeleiding en het motiveren tijdens je gewichtsverlies en het maken van een calorieplan op jouw behoeften afgestemd na het behalen van je streefgewicht, blijf je ook op gewicht. Het liefste zou je iedereen die te zwaar is willen vertellen dat je niet zo hoeft te blijven. Ook ik heb allerlei diëten gevolgd Herbalife, Biamed, Hartstichtingsdieet, Sonja Bakker enz. Noem het op en ik heb het gedaan. Natuurlijk viel ik er ook mee af, maar dit kostte veel moeite en helaas vlogen de kilo’s er weer erg snel aan. Bij het Cambridge dieet zie je vanaf week 1 al een goed resultaat, de weegschaal wordt echt je vriend. Dit stimuleert en je gaat zelfs uitkijken naar de weegmomenten.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Lilean Lagewaard-Hol

Lilean Lagewaard-Hol
Maak een afspraak