Mariëlle Keulen

19/10/2014 in: Cliëntervaringen

Mijn afslankverhaal begint in mei 2007. Of eigenlijk ver daarvoor al. Iedere keer lijnen, goed afvallen en vervolgens weer toch weer aankomen.

Tot die ene keer dat ik een collega met een shake zag lopen en constateerde dat ze flink was afgevallen. Nieuwsgierig als ik ben, vroeg ik haar wat ze aan het doen was. “Ik ben met het Cambridge dieet bezig”, was het antwoord. “Drie keer per dag een shake en 2,5 liter water en zie, ik ben al behoorlijk wat overgewicht kwijt. En ook nog eens op een vrij makkelijke manier!”

Ik werd super enthousiast en heb meteen de naam en het telefoonnummer van haar consulente gevraagd en gelijk een afspraak gemaakt. Tijdens het intakegesprek werd me heel duidelijk uitgelegd hoe het allemaal werkte. Ik had er een goed gevoel over dus ben meteen gestart.

Iedere week ging ik bij mijn consulente op consult en kreeg ik te horen dat ik het goed deed. Zij gaf me tips en recepten mee in de zogenaamde tussenweek. Die stok achter de deur vond ik erg belangrijk en fijn. Maar ook mijn omgeving werkte mee. Mijn eigen gezin vroeg niet of ik met hen mee wilde eten, maar accepteerde dat ik bij ze aan tafel zat met mijn shake of soepje. Ook gaven ze me complimentjes. Wat ik heel fijn vond was dat ik me er zo prettig bij voelde. Meer energie en GEEN HONGER!!!

Ik heb altijd fulltime gewerkt, in diensten. Dus ik vond het altijd wel gemakkelijk om 'snel-klaar' maaltijden te maken. Dit waren toch wel de maaltijden die calorie en koolhydraten rijk waren en voor mijn overgewicht zorgde. Door Cambridge Weight Plan heb ik geleerd om beter met mijn voeding om te gaan.

Met name het afbouwen van Cambridge is heel belangrijk, leerde mijn consulente mij. Tegen het einde van mijn afslankproces heb ik me hier goed aan gehouden. Ik was dolblij toen de weegschaal eindelijk mijn streefgewicht aangaf! Super trots was ik op mezelf!

Mijn consulent gaf op een zeker moment aan dat ze ging stoppen met haar praktijk. Ondertussen was ik gedwongen parttime gaan werken, dus ik had tijd over en waarom zou ik niet de Cambridge Weight Plan opleiding gaan doen? Zo gezegd zo gedaan.

Ook ik heb mijn minder goede momenten. Hierdoor ben ik ook gemotiveerd om trainingen te blijven volgen om mijn cliënten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Met name in de moeilijke momenten wil ik er als consulente zijn voor hen die het nodig hebben. Tijdens de consulten neem ik aandachtig de tijd voor het verhaal van de cliënt. En als het nodig is om een dubbel consult in te plannen dan doen we dat gewoon.

Momenteel ben ik alweer heel wat jaren Cambridge Weight Plan Consulent, en dit doe ik met heel veel plezier. Sinds 2015 ben ik geheel zelfstandig ondernemer geworden. Niet alleen als Cambridge Weight Plan consulent maar ook als personal coach/fitnesstrainer. In Nuth heb ik een studio die ik Nuttig Bezig heb gedoopt. Nuttig Bezig met je lijf, op voedingsgebied maar ook in het bewegen. In Maastricht ben ik meerdere keren in de week aanwezig bij ’t Heegeneerke in Gemeenschapshuis de Boeckel.

Ik weet wat het is om overgewicht te hebben, wat lijnen inhoudt, maar ook hoe moeilijk het is om op gewicht te blijven. Maar als anderen het kunnen, waarom ik dan niet? Cambridge Weight Plan heeft me hier enorm bij geholpen!

Groetjes, Mariëlle

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Mariëlle Keulen - Derhaag

Mariëlle Keulen - Derhaag
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Marcella

Marcella...

Hallo mijn naam is Marcella en ben 63 jaar. Na bijna mijn hele leven lijnen diëten jojo effect enz enz wilde ik weer wat...

Lees meer

Franklin Schrijnemakers

Franklin Schrijnemakers...

Ik ben met Mariëlle in contant gekomen door mijn zoon die al meer dan een jaar bij haar cliënt is en die een heel goed r...

Lees meer