Marjolein Polderman

15/07/2015 in: Cliëntervaringen

Herken je dat gevoel dat je niets meer past? Dat je jezelf niet meer in de spiegel of op foto’s herkent? Altijd maar tegen jezelf zeggen ‘Morgen begin ik echt!’. Je hebt waarschijnlijk net als ik al vele diëten gevolgd zonder blijvend resultaat... Totdat ik The 1:1 Diet ontdekte!

Marjolein Polderman

Laatste druppel

Na een taartje te hebben weggewerkt van een jarige collega, kwam ik een andere collega tegen die ik al een tijdje niet meer had gezien. Ik herkende haar bijna niet meer! Zij was enorm afgevallen en het gewicht was er nog steeds af! Dat wilde ik ook! De avond voordat ik met de shakes begon, heb ik alle kasten leeggegeten en mij nog nooit zo beroerd gevoeld. Dit was echt de laatste druppel voor mij…

Mijn doel bereiken

De eerste paar dagen waren moeilijk, je komt jezelf wel tegen. Hoe vaak ik iets achteloos at zonder echt te genieten, viel me nu pas op. Maar al snel kreeg ik de smaak te pakken. Elke week weer de bevestiging van de weegschaal dat ik afviel geeft enorm veel energie, zelfvertrouwen en motivatie. Nog nooit was ik zo vastberaden, nog nooit heb ik zo veel discipline gehad om iets af te maken, iets goed te doen. Waarom? Omdat het mij gelukkig maakte! Ik merkte dat mijn kleding steeds ruimer ging zitten en op een gegeven moment had ik mijn streefgewicht bereikt.

En nu?

De kilo’s zijn eraf, maar het blijft werken om deze eraf te houden. Bewust zijn van wat je eet en voldoende bewegen. We weten het allemaal, maar gemakkelijk zal het nooit worden. Juist daarom ben ik zo blij dat ik verbonden ben met The 1:1 Diet. We blijven ons ontwikkelen, de focus komt steeds meer te liggen op ‘het daarna’; hoe blijven we op gewicht? Met het juiste voedingsadvies en de blijvende stok achter de deur doen we er alles aan om niet terug te vallen in ons oude patroon. We zijn er voor elkaar. En ik ben er voor jou!

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Marjolein Polderman

Marjolein Polderman
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Samen, minder gewicht en meer energie!

Samen, minder gewicht en meer energie!...

Emotie- gezelligheids-en vervelings-eter. Ja...dat was ik, voor de volle 100%. Of ik nou onwijs happy was of intens verd...

Lees meer