Martine de Visser

14/09/2013 in: Cliëntervaringen

Graag wil ik je meer vertellen over wie ik ben! Ik ben Martine de Visser, woon in Heeswijk-Dinther samen met mijn vriend en 2 kinderen. Na uiteindelijk de stap te hebben genomen om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken, heb ik het Cambridge dieet gevolgd, Stap 1. Ik dacht, dat gaat me nooit lukken…, maar met goede begeleiding van mijn consulente èn het thuisfront, ben ik ervoor gegaan!!

In het begin is het echt wel pittig geweest om de omschakeling te maken van normale voeding naar de totaalvoeding van Cambridge, dus shakes, soepen en repen! Maar na de eerste 3 dagen was de grootste omschakeling achter de rug en na 2 weken waren zowel ikzelf als mijn lichaam er helemaal aan gewend.

Als je een tijdje bezig bent met het dieet, ga je je heel fit en actief voelen en het hongerige gevoel gaat ook echt weg. Maar natuurlijk zijn er altijd momenten, waarbij je soms heel veel zin hebt om te eten. Dan is het juist de kunst om vol te houden en dat gaat ook ècht lukken.
Door mijn eigen volhoudendheid met daarbij de steun van anderen heb ik uiteindelijk mijn streefgewicht gehaald! Daarbij kan ik goed op gewicht blijven, waar ik ontzettend blij mee ben.

Om na afloop van het dieet op gewicht te blijven, zul je wel je eet- en levenspatroon moeten veranderen. Iedereen die moeite heeft om overtollig gewicht kwijt te raken (en te houden!) wil ik graag begeleiden.
Ik weet dat het jou ook gaat lukken!! Graag hoor ik van je.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Martine de Visser

Martine de Visser
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Het verhaal van Liesbeth van Ewijk

Het verhaal van Liesbeth van Ewijk...

Mijn naam is Liesbeth van Ewijk, moeder van twee kinderen, fulltime manager in de kinderopvang en mijn hobbies zijn zing...

Lees meer