Mijn afslank verhaal

12/04/2017 in: Cliëntervaringen

Vele jaren overgewicht, vele pogingen gedaan en zoveel diëten geprobeerd om dat overgewicht te verliezen. En het gewicht dat ik verloren ben wil ik nooit meer terugvinden.

Vele jaren overgewicht, vele pogingen gedaan en zoveel diëten geprobeerd om dat overgewicht te verliezen, dat lukte wel maar ik kwam ontzettend snel weer aan doordat ik weer verder ging met voedsel eten zoals ik altijd had gedaan. Mijn hand wist al heel snel de weg weer terug te vinden naar mijn mond. De weegschaal gaf obesitas aan en toen was het GENOEG!
De grens was bereikt,

Ik ben aan The 1:1 Diet begonnen doordat ik een aantal collega’s van mijn man zichtbaar resultaat zag hebben met dit dieet. Toen ik zelf ook gestart was met het dieet, zag ik tot mijn verbazing dat er resultaat zichtbaar was na verloop van tijd. Dit motiveerde mij zo enorm, dat ik besloot om zo door te gaan.

Gewoon jezelf lekker voelen in een dieet geeft je zelf de kracht om door te moeten gaan. Ik heb geleerd hoe ik verder moest met voedsel in een heldere opbouw van vast voedsel en afbouw van The 1:1 Diet maaltijden.

Ik ben ook maar mens dus ik moet wel altijd opletten wat ik eet. Zo af en toe in balans met The 1:1 Diet maaltijden, daarmee heb ik bereikt dat ik nog steeds op gewicht kan blijven. De weegschaal geeft nu een gezond gewicht aan. En het gewicht dat ik verloren ben wil ik nooit meer terugvinden.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Petra van Dijk

Petra van Dijk
Maak een afspraak