Mijn afslankverhaal

06/12/2018 in: Cliëntervaringen

Mijn afslankverhaal

Mijn afslankverhaal

Lekker een High Wine met je collega’s op een warme zomeravond. Leuk als er dan iemand een foto van ons gezelschap wil maken. Normaal gesproken zorg ik dat ik achter iemand sta of zit zodat ik niet vol in beeld ben. Maar op dat moment bleef ik zitten. En wat ben ik me rot geschrokken van die foto! Die vrouw die daar zit, ben ik dat?

Al snel volgde de zomervakantie in Zuid Frankrijk. En wat is er dan leuker om als gezin op de foto te gaan? Samen op de foto met de kinderen en mijn partner, samen gezellig uiteten, je kent het wel. Maar ik kon alleen nog maar naar die vrouw op de foto kijken. Wie is dat?? Zo wil ik niet zijn! Dit moet echt anders, zo kan het niet langer sprak ik mezelf toe. En ik heb in het zonnige Zuid Frankrijk de telefoon gepakt en heb een afspraak gemaakt met mijn consulent. Een topper, die gelijk een plekje reserveerde voor als ik terug kwam van vakantie. En zo ging ik de strijd aan tegen mijn overgewicht.

Ik had een doel voor ogen en die wilde ik bereiken en het zou me lukken!

Het maakte me niet meer uit wat anderen ervan vonden. Ik vond het heerlijk om weer kleding te kunnen kopen in een kleinere maat. En wat een energie kreeg ik. Ik kreeg weer zin om te sporten. Ik kon de trap weer fatsoenlijk op zonder te hijgen als ik boven was.

Langzaam kwam die vrouw terug die ik me kon herinneren.

En dat allemaal dankzij mijn consulent en Cambridge Weight Plan!

Het heeft mijn leven enorm veranderd, inmiddels ben ik zelf consulent. Ik heb mijn vaste baan opgezegd en een praktijk in Ommen gestart. Ik heb mijn energie terug en ik hoop dat ik veel mensen mag begeleiden die hetzelfde gevoel gaan krijgen als ik nu heb.

Ik gun het jou ook!

Liefs Jeanine

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Jeanine Hessels

Jeanine Hessels
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Ik wilde graag afvallen want ik schok van het getal op de weegschaal

Ik wilde graag afvallen want ik schok van het geta...

Thamar is 35 jaar Werkt als schoonmaakster Is getrouwd en heeft 2 kinderen...

Lees meer

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoon gesprek had, bleek helemaal te kloppen, vanaf het eerste contact moment klikte het van beide kanten en ging ik vol enthousiasme mijn afval avontuur aan!

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoo...

Mijn gewicht is al heel lang een 'ding' al veel verschillende dingen geprobeerd maar nooit onder begeleiding...

Lees meer

Ik zou het zo weer doen!

Ik zou het zo weer doen!...

Dit was voor mij het ideale programma en ik kan er na 50 jaar ervaring met diëten en kuren over mee praten!...

Lees meer