Mijn afslankverhaal

04/03/2019 in: Cliëntervaringen

Al jaren lang ben ik bezig geweest met allerlei soorten diëten hierdoor heb ik heel veel mogen leren van voedingscoaches op dit gebied. Bij mij was er niet alleen sprake van gewicht kwijt willen raken. Het was meer dan dat, ook het niet lekker in mijn vel zitten en gezondheidsproblemen. Steeds zoeken naar iets wat voor mij beter zou gaan helpen. Soms als het voor mijn gevoel niet genoeg bracht even klaar met diëten. Maar dan kwam er vaak ook weer wat gewicht bij... Zo bleef ik in een cirkel ronddraaien.

In mijn omgeving, kennissen en sportschool hoorde ik veel positieve reacties over het Cambridge dieet.Toen ik er weer aan toe was een nieuw dieet te proberen en weer opnieuw mijn moed kon verzamelen, nam ik contact op met een consulent. En dat voelde gelijk zo ontzettend goed, iemand die met je meedenkt, naar je luistert en voor je klaar staat. Elke week even contact en bespreken hoe alles gaat was voor mij de uitkomst.

Ik voelde me al snel een stuk energieker, zekerder en dat was wat ik nodig had. Ik kreeg mijn eigen leefstijl weer op orde. Als ergens iets over afvallen ter sprake kwam noemde ik dan ook meteen: probeer het Cambridge dieet eens! 

In de jaren erna volgde voor mij helaas toch weer perioden met gezondheidsproblemen. Hierdoor flink ziek geweest en al mijn energie was weer weg. Beetje bij beetje na onderzoek en medicatie gelukkig weer opgeknapt. Maar wel weer dat stukje gemis van lekker in je vel en energie. Er was volgens mij maar één oplossing: weer contact opnemen met een Cambridge consulent! Dit gedaan en weer met een fantastische begeleiding tot een heel mooi resultaat gekomen.

Hieruit groeide mijn gevoel van 'dit wil ik ook gaan doen'. Mensen hetzelfde kunnen laten voelen en geven, samen ervoor gaan.

En mijn wens is hiermee uitgekomen.... nu nog die van jou!

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Korrie Veenstra

Korrie Veenstra
Maak een afspraak