Mijn Afslankverhaal

14/09/2016 in: Cliëntervaringen

Mijn streefgewicht bereikt en vastgehouden - echt een heel fijn gevoel.

Mijn Afslankverhaal
Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren.

Waarom ik ging afslanken..... Na een aantal jaren heerlijk te hebben gegeten en 2 prachtige zwangerschappen verder was ik toch wel wat zwaarder geworden, Op een gegeven moment dacht ik "Zo gaat het niet langer, je moet er wat aan gaan doen anders word je alleen maar zwaarder" en ik voelde me ook ongelukkiger worden. Ik had diverse diëten geprobeerd. Helaas, niets hielp of ik hield het niet lang vol. Tot ik op een dag een kennis zag die heel goed was afgeslankt, en ze had haar streefgewicht goed onder controle, Ze vertelde mij over Cambridge Weight Plan, dat nu The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan) heet, en zo heeft ze mij overtuigd om contact op te nemen met een consulent in mijn omgeving zodat ik ook een programma kon gaan volgen.

Samen met mijn consulent heb ik gekeken welk programma voor mij het beste was om te gaan volgen. In het begin is het best even aanpassen en anders denken, maar daarna wordt het alleen maar gemakkelijker. het wegen werd weer leuk en ik zag voortdurend vooruitgang.

Dankzij mijn consulent heb ik het weten vol te houden. Uiteindelijk was ik op mijn streefgewicht, ik voel me heerlijk en dat gun ik jou ook! 

Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Cliëntervaringen
Mijn Successtory met het Cambridge dieet.

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Lees meer

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt...

Afgevallen met Cambridge Weightplan...

Lees meer

Het fantastische verhaal van Kim

Het fantastische verhaal van Kim...

Hoi allemaal! Mijn ervaring met Cambridge?...

Lees meer