Mijn afslankverhaal

19/03/2015 in: Cliëntervaringen

Mijn strijd is echt levenslang….als kind was ik al te zwaar!

Na vervolgens elk denkbaar dieet te hebben gevolgd en héél véél geld hieraan te hebben uitgegeven was ik in 2011 zwaarder dan ooit…
Tijdens de zomervakantie met mijn dochter in Frankrijk at ik (stiekem natuurlijk) alles wat los en vast zat…honger kende ik niet, want mijn maag was continue gevuld.
Bij thuiskomst zag ik de o zo confronterende foto’s…ik heb echt gehuild, wat voelde ik me waardeloos…was ik dit écht?

Er moest definitief iets veranderen!

Na goede ervaringsverhalen om mij heen te hebben gehoord besloot ik te kiezen The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) met de 1 op 1 begeleiding van de consulent. Gelukkig was er plaats bij Ado, Mijn afslankverhaal ging van start en de knop was na al die jaren echt om!

Als eeuwige jojo-er dacht ik dat ik het ontzettend zwaar zou krijgen…echter niets bleek minder waar.
Moeiteloos raakte ik mijn overgewicht kwijt, wat een geweldig programma en een geweldige begeleiding; dit had ik echt nodig! Mijn eigenwaarde steeg bij het gewicht wat ik verloor, ik voelde me geweldig.

Op mijn verjaardag was ik op mijn streefgewicht, de complimenten deden me zo ontzettend goed, ik straalde!

Nu ruim 8 jaar later ben ik nog steeds op gewicht, ik heb een gezonde levensstijl aangeleerd waarin er echt wel ruimte is voor een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart in het weekend, maar dan weet ik de rem weer te vinden en zo ben en blijf ik in balans.

Ik geniet nu veel meer van eten dan toen ik alles ongemerkt naar binnen propte én… ik voel me niet meer schuldig! Die bewustwording heeft mij zoveel meer gebracht dan welke dieethype ook.

Mensen die mij nu leren kennen kunnen zich niet voorstellen dat ik ook die strijd heb geleverd, maar met mijn ervaring en huidige kennis begeleid ik je graag naar jouw gezonde doel!

Samen gaan we de strijd aan!

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Isabelle Mans

Isabelle Mans
Maak een afspraak