Mijn Afslankverhaal Quirine Kulk

01/01/2015 in: Cliëntervaringen

Hallo ik ben Quirine. Voordat ik consulent was, is er heel wat aan vooraf gegaan. In ben zo enthousiast geworden, dat ik graag mijn ervaringen met je wilt delen.

Mijn Afslankverhaal Quirine Kulk

Ik was veel te zwaar, paste mijn kleding niet meer. Overgewicht. Hiermee kampte ik al vele jaren. Ik was jong moeder en heb 5 kinderen gekregen. Dus kinderen, lijnen en werken, daar bestond het leven uit.

Je kan het zo gek niet bedenken welke diëten ik niet heb gevolgd. Het blijvend resultaat werd niet behouden en dacht ik zie wel waar het schip strand. De grootste vijand werd de weegschaal en de maten van de kleding stegen de pan uit. Dus niet gelukkig met mezelf. Maar ook geen fut meer om weer met afvallen te beginnen, totdat ik mijn vriendin sprak die met hetzelfde probleem kampte.

Ze zei dat ze een dieet had gevonden waarmee je goed en gezond kon afvallen, namelijk The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan). Daar had ik nog nooit van gehoord. Er gingen een paar weken overheen toen ik bij mijn vriendin op de koffie ging, ze deed de deur open en ik liet spontaan een gil. Hoe geweldig zag zij eruit! Ze legde het dieetprogramma uit en ik werd er enthousiast van. Ze vertelde ook over The 1:1 Diet maaltijden en hoe alles werkt en ik zei meteen dat ik dat ook wilde!

Toen ben ik met haar meegegaan en heb het dieet ook gevolgd. Ik kan nu 6 kledingmaten kleiner aan! Het dieet heeft me ook geholpen met het opbouwen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon.

Door dit dieet ben ik super enthousiast geworden en ik wil iedereen helpen en begeleiden bij het afvallen en heb er daarom voor gekozen de opleiding tot consulent te volgen en ben nu al heel wat jare The 1:1 Diet consulent. 

Als je door mijn verhaal enthousiast bent geworden of ook al jaren kampt met hetzelfde probleem en je bent bereid je levenspatroon te veranderen, dan is The 1:1 Diet een goede start naar een gezond en evenwichtig leven.

Ik sta voor je klaar, stel je doel niet uit.

Samen gaan we er tegenaan, Ik steun je en begeleid je 1 op 1 naar een gezond gewicht.

Groet,

Quirine Kulk
The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Quirine Kulk

Quirine Kulk
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Er Moest Gewoon Wat Gebeuren.

Er Moest Gewoon Wat Gebeuren....

Je Krijgt Er Zoveel Voor Terug! Geweldig....

Lees meer